Βλάχοβιτς – Γιουβέντους: Ολοκληρώθηκε το μεγάλο deal, «μπιανκονέρι» ο Σέρβος σταρ!

Βλάχοβιτς – Γιουβέντους: Ολοκληρώθηκε το μεγάλο deal, «μπιανκονέρι» ο Σέρβος σταρ!

Το deal της χρονιάς ολοκληρώθηκε.Ο Ντούσα Βλάχοβιτς πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια ανακοινώθηκε η μεταγραφή του από την Γιουβέντους.

Στα 22 του αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Με τα κατορθώματα του έκανε τους πάντες να πέσουν στα… πόδια του, ωστόσο η Γιουβέντους ήταν αυτή που κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του. Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς αποτελεί εδώ και λίγες ώρες το νέο μεταγραφικό απόκτημα της «Μεγάλης Κυρίας».

Η Γιούβε έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 75 εκατομμυριών ευρώ και κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της, τον πρώτο σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος(17 γκολ). Ο Βλάχοβιτς πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο (κατατέθηκε ήδη στην ιταλική Λίγκα), βάζοντας για κάθε χρόνια συνεργασίας στο ταμείο του 7 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα ο Σέρβος σταρ αναμένεται να τεθεί άμεσα στα πλάνα του Αλέγκρι, και να κάνει την παρθενική του εμφάνιση με την φανέλα της Γιουβέντους στον αγώνα με την Βερόνα του Παναγιώτη Ρέτσου στις 6 Φεβρουαρίου.

Πλέον, ανοίγει και ο δρόμος για την αποχώρηση του Αλβαρο Μοράτα, ο οποίος επιθυμεί να πάρει μεταγραφή για την Premier League (Τότεναμ και Νιουκάστλ) ή τη Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ