Αταλάντα: Έξαλλος με την διαιτησία ο Γκασπερίνι μετά την ήττα από την Κάλιαρι

Αταλάντα: Έξαλλος με την διαιτησία ο Γκασπερίνι μετά την ήττα από την Κάλιαρι

Ο προπονητής της αντιπάλου του Ολυμπιακού στα μπαράζ για τους «16» του Europa League δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του για τις διαιτητικές αποφάσεις μετά την ήττα από την Κάλιραρι.

Η Ατάλαντα υπέστη ήττα σοκ στην έδρα της από την Κάλιαρι, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού να χάνει σημαντικό έδαφος για την κατάληψη της 4αδας που οδηγεί στο Champions League.

Φυσικά το συκγεκριμένο αποτέλεσμα «σκόρπισε» απογοήτευση στις τάξεις των «μπεργκαμάσκι» με τον προπονητή του Ιταλικού συλλόγου, Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι να έχει έντονα παράπονα για την διαιτησία του αγώνα, κυρίως για την αποβολή του Μουσό στις αρχές του δεύτερου μέρους.

«Στο πρώτο μέρος ήμασταν πάντα στο δικό τους μισό γήπεδο αλλά δεν βγάλαμε ποιότητα στο δεύτερο μέρος έγινε περίπλοκη η κατάσταση με την κόκκινη κάρτα στον Μούσο και χάσαμε μέτρα και αποστάσεις.

Θα πρέπει να ξαναβάλουμε το κεφάλι στη θέση του και να ανασχεδιάσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα», δήλωσε ο προπονητής των μπεργκαμάσκι, που δεν άφησε ασχολίαστη τη φάση του 0-1 της Κάλιαρι.

«Είναι ξεκάθαρο πως ο Περέιρο παίρνει τη μπάλα με το μπράτσο του, το βλέπουν στο VAR αλλά δεν είναι αυτό χέρι, τότε τι θα πρέπει να σκεφτώ εγώ; Εντός έδρας δεν είμαστε πολύ τυχεροί με το VAR».

Πέρα πάντως από τη διαιτησία, ο «Γκασπ» μίλησε και για τις ευθύνες της δικής του ομάδας, λέγοντας: «Ήταν κακή η ομάδα και στο τέλος χάθηκαν όλα. Θα πρέπει να διαχειριζόμαστε καλύτερα τα κλειστά ματς βγάζοντας ποιότητα και χωρίς λάθη.

Θα πρέπει να ξαναβρούμε την ηρεμία μας και να σκεφτόμαστε λιγότερο τη βαθμολογία».

Όσον αφορά τον τραυματισμό του Ντουβάν Ζαπάτα ανέφερε: «Θα δούμε μέσα στις προσεχείς ώρες, γλίστρησε και όταν σηκώθηκε, ένιωσε την ενόχληση που είχε στο παρελθόν».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ