Αταλάντα – Κάλιαρι 1-2: Μέγα «κάζο» για τους «Μπεργκαμάσκι»

Αταλάντα – Κάλιαρι 1-2: Μέγα «κάζο» για τους «Μπεργκαμάσκι»

Η Αταλάντα, που αγωνίστηκε με δέκα παίκτες για περίπου 40 λεπτά, γνώρισε οδυνηρή ήττα από την Κάλιαρι στο Μπέργκαμο (1-2).

Κακή ήττα για την Αταλάντα λίγο πριν τον Ολυμπιακό! Οι «Μπεργκαμάσκι» ηττήθηκαν με 2-1 στην έδρα τους από την Κάλιαρι για την 24η αγωνιστική της Serie A.

Η ομάδα της Σαρδηνίας με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Γκαστόν Περέιρο, που πέτυχε και τα δύο γκολ, ενώ κέρδισε και την αποβολή –με απευθείας κόκκινη κάρτα- του Μούσο στο 52’, αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες, έφυγε από το Μπέργκαμο με το «τρίποντο».

Ο Παλομίνο πέτυχε το μοναδικό γκολ της ομάδας του Γκασπερίνι, ισοφαρίζοντας προσωρινά στο 64ο λεπτό. Μάλιστα, το πλήγμα για την Αταλάντα δεν είναι μόνο αγωνιστικό, καθώς ο Ντουβάν Ζαπάτα που ήρθε από τον πάγκο στο 58′ έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού στο 72′.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί ότι βασικός με τους φιλοξενούμενους ξεκίνησε ο Λυκογιάννης, ενώ ο Κουρφαλίδης πέρασε στο 90’ ως αλλαγή.

Πλέον, με αυτή την ήττα οι «Μπεργκαμάσκι» παρέμειναν στην 4η θέση με 43 βαθμούς, ενώ από την άλλη η Κάλιαρι ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη, ανεβαίνοντας στους 20 βαθμούς.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Τζαπακόστα, Τζιμσίτι, Παλομίνο, Πετζέλα (46’ Mάλε), Φρόιλερ, Κουπμάινερς, Πεσίνα (58’ Μπογκά), Πάσαλιτς, Μαλινόβσκι, Μουριέλ (58’ Σαπάτα, 72’ Μιχάιλα)

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Μπελανόβα (87′ Καπιτέλι), Γκολντανίγκα, Λοβάτο, Ομπέρτ (87′ Καρμπόνι), Λυκογιάννης, Ντεϊόλα (90′ Κουρφαλίδης), Μαρίν, Γκράσι, Ντάμπερτ (78 Μπαζέλι), Περέιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ