Σοκ στην Αταλάντα με Ντουβάν Ζαπάτα πριν τον Ολυμπιακό – Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του

Σοκ στην Αταλάντα με Ντουβάν Ζαπάτα πριν τον Ολυμπιακό – Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του

Δεν μπορεί να το πιστέψει ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι…

Χωρίς τον Ντουβάν Ζαπάτα, έναν από τους καλύτερους παίκτες της, θα παραταχθεί η Αταλάντα στα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για τον έξτρα γύρο του Europa League. Ο Κολομβιανός επιθετικός τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι της Αταλάντα με την Κάλιαρι και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στον προσαγωγό.

Ενας τραυματισμός που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον για έναν μήνα, γεγονός που σημαίνει ότι θα χάσει σίγουρα τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, για το Europa League. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ζαπάτα είχε επιστρέψει στη δράση στο παιχνίδι με την Κάλιαρι μετά από έναν τραυματισμό, που είχε υποστεί στις 20 Δεκεμβρίου. Από τότε μέχρι το χθεσινό παιχνίδι με την Κάλιαρι βρισκόταν στα… πιτς.

Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση δεν πήγε όπως θα περίμενε ο ίδιος, αλλά και ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, καθώς μετά από 13 λεπτά συμμετοχής τραυματίστηκε εκ νέου και θα χρειαστεί να μείνει και πάλι στα… πιτς, για περίπου ένα μήνα. Ο 30χρονος επιθετικός τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 23 συμμετοχές με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 12 γκολ και 7 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ