Σπαλέτι: «Με νίκη κόντρα στην Ίντερ αλλάζει ο στόχος μας»

Σπαλέτι: «Με νίκη κόντρα στην Ίντερ αλλάζει ο στόχος μας»

Ο τεχνικός της Νάπολι τόνισε πως σε περίπτωση που η ομάδα του καταφέρει να επικρατήσει στο ντέρμπι με την Ίντερ, τότε θα μπορεί να στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Νάπολι και Ίντερ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο μεγάλο ντέρμπι του Ιταλικου πρωταθλήματος. Ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί να κρίνει πολλά όσον αφορά την υπόθεση… Σκουντέτο.

Ο τεχνικός της Νάπολι Λουτσιάνο Σπαλέτι, ανέβασε τον πήχη για την ομάδα του μιλώντας στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του αγώνα, τονίζοντας πως σε περίπτωση που επικρατήσουν απέναντι στους «νερατζούρι» τότε θα υπάρξει αναθεώρηση των στόχων με την ομάδα του Βορρά να στοχεύει μέχρι και την κατάκτηση του τίτλου.

«Ο στόχος που θέσαμε γι’ αυτή τη σεζόν ήταν να επιστρέψουμε στην πρώτη τετράδα. Αλλά ξέρουμε ότι η νίκη σε αυτόν τον αγώνα κόντρα στην Ίντερ θα μπορούσε να μας εκτοξεύσει προς έναν άλλο στόχο. Είναι μια ωραία κατάσταση. Αυτό αγαπάμε και ζούμε σε αυτό το άθλημα».

«Πιθανότατα θα βρούμε μια ομάδα της Ίντερ που είναι θυμωμένη για την ήττα στο ντέρμπι. Θα είναι έξαλλοι, όπως είναι οι ομάδες αυτού του είδους όταν χάνουν. Τις σεβόμαστε, αλλά δεν χρειάζεται να αλλάξουμε τη στάση μας», ανέφερε για την Ίντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ