Η πρώτη δήλωση του Σπαλέτι για τη μεταγραφή του Μανωλά στον Ολυμπιακό

Η πρώτη δήλωση του Σπαλέτι για τη μεταγραφή του Μανωλά στον Ολυμπιακό

Ο κόουτς της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι, σχολίασε την επιστροφή του Κώστα Μανωλά στους «ερυθρολεύκους».

Ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε στο λιμάνι της… καρδιάς του, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα το μεγάλο deal των δυο πλευρών.

Ο Έλληνας αμυντικός είπε αντίο στη Νάπολι, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να σχολιάζει τη μετακίνηση του Μανωλά στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι «Παρτενοπέι» ετοιμάζονται για το μεγάλο ντέρμπι με τη Μίλαν και ο κόουτς της ομάδας, ρωτήθηκε από Ιταλούς ρεπόρτερ για την πώληση του Μανωλά στον Ολυμπιακό. Ο Σπαλέτι δε θέλησε να πει πολλά, δηλώνοντας, ωστόσο, χαρούμενος για τη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός.

«Η ιστορία του Μανωλά αφορά τη σχέση μεταξύ εκείνου και του συλλόγου, εμείς φιλοδοξούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Μίλαν με όσους έχουμε στη διάθεσή μας οπότε δεν θα μιλήσω για τον Μανωλά.

Έχουμε μείνει με 16,17 παίκτες για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά δεν θα κρυφτούμε πίσω από τους τραυματισμούς. Βλέποντας ευτυχισμένο τον Μανωλά στην παρουσίαση του Ολυμπιακού είναι κάτι που με έκανε χαρούμενο για αυτόν.

Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Τώρα το μεταγραφικό παζάρι είναι κλειστό και προς το παρόν αυτό είναι το γκρουπ των παικτών που έχω στη διάθεσή μου.

Μου αρέσει το ρόστερ αλλά αν φύγει ένα κομμάτι,, κάτι θα σου λείπει και θα χρειαστεί να το αλλάξεις», τόνισε μεταξύ άλλων ο Σπαλέτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ