Μίλαν : Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Κουτρόνε

Μίλαν : Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Κουτρόνε

Ο μάνατζερ του Πάτρικ Κουτρόνε επιβεβαίωσε τις επαφές με τη Μίλαν για νέο συμβόλαιο και τόνισε πως σύντομα ο Ιταλός ποδοσφαιριστής θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Το ενδιαφέρον άλλων ομάδων δεν είναι αρκετά δελεαστικό για να πείσει τον Πάτρικ Κουτρόνε να αποχωρήσει από τη Μίλαν, όπως ξεκαθάρισε ο μάνατζερ του Ντονάτο Οργκνόνι.

Η φετινή ήταν η χρονιά ανάδειξης του 20χρονου επιθετικού, ο οποίος έχει μέχρι αυτή τη στιγμή 20 συμμετοχές στην ενδεκάδα των ροσονέρι και επτά γκολ, ενώ πέρυσι είχε πέντε εμφανίσεις χωρίς να σκοράρει. Η απόδοσή του έφερε την πρώτη κλήση του στην εθνική ανδρών της Ιταλίας και σε λίγο καιρό θα φέρει και την ανανέωση του συμβολαίου του.

«Θα υπογράψουμε νέα συμφωνία με τη Μίλαν σύντομα. Δεν θα υπάρξουν προβλήματα, παρά το γεγονός ότι έχει παρουσιαστεί κάποιο ενδιαφέρον από το εξωτερικό», ανέφερε ο Οργκνόνι.

«Είμαι πεπεισμένος ότι έχει πολύ μεγάλο περιθώριο βελτίωσης. Είναι μόλις 20 ετών και δεν έχει ακόμα παίξει για μία ολόκληρη χρονιά. Είναι στο σωστό δρόμο όμως και μπορεί να εξελιχθεί πολύ», συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ