Τορίνο-Ίντερ 1-1: Στοπ στο Τορίνο για την Ίντερ και… χαμόγελα σε Μίλαν-Νάπολι

Τορίνο-Ίντερ 1-1: Στοπ στο Τορίνο για την Ίντερ και… χαμόγελα σε Μίλαν-Νάπολι

Με τον Αλέξις Σάντσες να βρίσκει δίχτυα στις καθυστερήσεις, η Ίντερ απέτρεψε την ήττα στο Τορίνο (1-1). Στο -4 από την κορυφή και τη Μίλαν η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι.

Μπλόκο στο Τορίνο για την Ίντερ, με την πρωταθλήτρια να γλυτώνει το βαθμό της ισοπαλίας στο φινάλε της αναμέτρησης (1-1). Με τον Αλέξις Σάντσες να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα στις καθυστερήσεις, οι «Νερατζούρι» απέφυγαν την ήττα από την Τορίνο. Παρόλα αυτά, το… δώρο ήρθε για τη Μίλαν και τη Νάπολι.

Με τους δυο υπερπολύτιμους πόντους που πέταξε στο Olympic Grande Torino η Ίντερ, τα χαμόγελα περισσεύουν στα στρατόπεδα των «Ροσονέρι» και «Παρτενοπέι». Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι παρέμεινε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 59 πόντους και βρίσκεται στο -1 από τη Νάπολι και στο -4 από την αρμάδα του Πιόλι.

Στο 4ο λεπτό το σουτ του Μπελότι σταμάτησε στο πλαϊνό δίχτυ ενώ στο 11’ ο Μπερίσα είπε όχι σε πλασέ του Τζέκο. Στο 12’ ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους.  Μετά από κόρνερ, η μπάλα έμεινε στην περιοχή της Ίντερ και ο Μπρέμερ εξ επαφής πλάσαρε για το 1-0.

Στο 52’ ο Μπερίσα έσωσε την ομάδα του σε σουτ του Ντιμάρκο και στο 60’ η κεφαλιά του αμαρκάριστου Τζέκο, πέρασε λίγο έξω.

Στο 90+3’ η Ίντερ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Τζέκο με μια επαφή έδωσε στον Σάντσες που από το πέναλτι πλάσαρε για το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΤΟΡΙΝΟ: Μπερίσα, Βόιβοντα, Ντζιντζί (51’ Ίτσο), Μπρέμερ, Μπουοντζιόρνο (77’ Ροντρίγκες), Σινγκό (77’ Ανσάλντι), Λούκιτς (82’ Ρίτσι), Μαντραγκόρα, Μπρέκαλο, Πόμπεγκα, Μπελότι (82’ Σανάμπρια)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ρανόκια, Νταρμιάν, Μπαζτόνι (46’ Ντιμάρκο), Σκρίνιαρ, Πέρισιτς (46’ Γκόζενς), Βεσίνο (68’ Βιδάλ), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου (76’ Κορέα), Ντζέκο, Λαουτάρο Μαρτίνες (68’ Σάντσες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ