«Όχι» του Ντιμπάλα σε νέο συμβόλαιο – Φεύγει από τη Γιουβέντους το καλοκαίρι

«Όχι» του Ντιμπάλα σε νέο συμβόλαιο – Φεύγει από τη Γιουβέντους το καλοκαίρι

Ο Πάουλο Ντιμπάλα απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης της Γιουβέντους και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Οι λόγοι που είπε «όχι» ο Αργεντινός...

Το ραντεβού μεταξύ της διοίκησης της Γιουβέντους και του μάνατζερ του Πάουλο Ντιμπάλα δεν έφερε συμφωνία, με τον Αργεντινό φορ να μην ανανεώνει το συμβόλαιό του με την βέκια σινιόρα και να αποχωρεί στο τέλος της φετινής σεζόν.

Η συνάντηση διήρκεσε μερικές ώρες και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία, οι «μπιανκονέρι» φέρεται να πρόσφεραν στον Ντιμπάλα χαμηλότερο μισθό από αυτόν που είχε συμφωνηθεί πριν από λίγους μήνες, με αποτέλεσμα ο 28χρονος επιθετικός να αρνηθεί τη νέα πρόταση.

Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία τον περασμένο Οκτώβριο για να υπογράψει ο Ντιμπάλα νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026, με ετήσιες αποδοχές ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ συν δύο με τη μορφή μπόνους, όμως οι μπιανκονέρι αποφάσισαν στη συνέχεια να αποσύρουν τη συγκεκριμένη πρόταση, για να ακολουθήσει ρήξη στις σχέσεις τους.

Σύμφωνα με το Calciomercato.com, η Γιουβέντους προσέφερε στον Ντιμπάλα μια συμφωνία επτά εκατομμυρίων ευρώ ετησίως συν μπόνους. Ωστόσο, η διάρκεια του νέου συμβολαίου θα ήταν μικρότερη από αυτή που συμφωνήθηκε πριν από λίγους μήνες, καθώς του πρότειναν τριετές συμβόλαιο αντί για τετραετές.

Η ρήξη ωστόσο παρότι μένει ελεύθερος σε τρεις μήνες δεν φαίνεται να είναι οριστική και δεν αποκλείεται να καθίσουν και πάλι σε μερικές εβδομάδες οι δυο πλευρές στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Αξίζει να σημειωθεί πως η εξέλιξη αυτή έχει φέρει έντονο ενδιαφέρον από όλες τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης για τον Ντιμπάλα, ο οποίος τυπικά τον Ιούνιο μπορεί να αγωνιστεί σε όποια ομάδα επιθυμεί, εφόσον δεν ανανεώσει με τη Γιουβέντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ