Νέτβεντ: «Δεν ανησυχώ για τον Ντιμπάλα»

Νέτβεντ: «Δεν ανησυχώ για τον Ντιμπάλα»

Η διοίκηση της Γιουβέντους θα προσπαθήσει να πείσει τον Πάουλο Ντιμπάλα να παραμείνει στην ομάδα και αισιοδοξεί πως θα τα καταφέρει.

Η διοίκηση της Γιουβέντους θα προσπαθήσει να πείσει τον Πάουλο Ντιμπάλα να παραμείνει στην ομάδα και αισιοδοξεί πως θα τα καταφέρει. Η «Γιούβε» θέλει να τον κρατήσει για αρκετά ακόμη χρόνια στο Τορίνο, κλείνοντας την πόρτα στις προτάσεις άλλων μεγάλων ομάδων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, και είναι αισιόδοξη πως τελικά θα το πετύχει, όπως σχετικά τόνισε ο αντιπρόεδρος και παλιά δόξα του συλλόγου, Πάβελ Νέτβεντ:

«Δεν ανησυχώ πως το καλοκαίρι θα φύγει ελεύθερος. Πιστεύω πως τελικά θα συμφωνήσουμε», τόνισε σχετικά για τον Αργεντινό διεθνή επιθετικό, ο οποίος έχει πρόταση για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Ο 24χρονος διεθνής επιθετικός της Γιουβέντους, που μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, συνοδεία του ατζέντη του, Πιερπάολο Τριούλτζι, αναμένεται να συναντηθεί ξανά με τη διοίκηση και να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την υπογραφή του νέου συμβολαίου, το οποίο προβλέπει την αύξηση των αποδοχών του στα 12 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ