Ο Ντιμπάλα θέλει να πάει στη Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Ντιμπάλα θέλει να πάει στη Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Πάουλο Ντιμπάλα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Γιουβέντους στο τέλος της σεζόν και ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Είναι πλέον οριστικό πως Γιουβέντους και Πάουλο Ντιμπάλα δεν θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα αγωνιστική σεζόν, καθώς οι συζητήσεις του οδηγήθηκαν σε ναυάγιο για την ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Τότεναμ, η Άρσεναλ αλλά και η Λίβερπουλ ανήκουν στο γκρουπ των ενδιαφερόμενων, με τον Ντιμπάλα να έχει όμως άλλη ομάδα στο μυαλό του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη Γαλλία ο βραχύσωμος ποδοσφαιριστής ενδιαφέρεται για την περίπτωση της Παρί Σεν Ζερμέν. Η πλευρά του Αργεντινού έχει ήδη κάνει κάποιες αναγνωριστικές επαφές για να διαπιστωθεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για διαπραγματεύσεις.

Η γαλλική ομάδα τα τελευταία χρόνια εξετάζει περιπτώσεις ελεύθερων και τους υπογράψει όπως συνέβη με τον Λιονέλ Μέσι, τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και τον Βαινάλντουμ, οπότε δεν αποκλείεται κάτι ανάλογο να συμβεί και με τον Ντιμπάλα, ειδικά από την στιγμή που αποχωρεί ο Ικάρντι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ