Η Γιουβέντους επιβεβαίωσε το διαζύγιο με Ντιμπάλα

Η Γιουβέντους επιβεβαίωσε το διαζύγιο με Ντιμπάλα

Τέλος εποχής για τον Πάουλο Ντιμπάλα στο Τορίνο, με την «Κυρία» να επιβεβαιώνει πως δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών μετά το καλοκαίρι.

Η συνάντηση το μεσημέρι, οι πρώτες φήμες και όσο περνούσε η ώρα η βεβαιότητα: ο Πάουλο Ντιμπάλα και η Γιουβέντους δεν θα συνεχίσουν μαζί. Αυτή είναι η τελευταία σεζόν του «Χόγια» στα ασπρόμαυρα, αφού το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο και δεν θα ανανεωθεί.

«Τι άλλαξε στο θέμα του Ντιμπάλα σε σχέση με τον Οκτώβριο; Η πιο σημαντική αλλαγή είναι η σημερινή (21/3). Η Γιουβέντους δεν ανανέωσε με τον Πάουλο», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος των «Μπιανκονέρι», Μαουρίτσιο Αριβαμπένε.

Η παραδοχή έγινε στο περιθώριο του «United for the heart», μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης που διοργάνωσε η «United Onlus» για τη συγκέντρωση κεφαλαίων για το Ίδρυμα Ieo-Monzino.

«Ήταν μια φιλική συνάντηση, αλλά και πολύ σαφής και με σεβασμό», πρόσθεσε ο αξιωματούχος της Γιουβέντους. «Θα ήταν εύκολο για τη «Γιούβε» να κάνει μια πολύ μικρή και όχι σεβαστή προσφορά στον Πάουλο, ο οποίος πέρασε επτά χρόνια μαζί μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ