Η μεγάλη απόφαση του Λυκογιάννη

Η μεγάλη απόφαση του Λυκογιάννη

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης έχει πάρει μια μεγάλη απόφαση για το μέλλον του και όλα δείχνουν ότι δεν θα επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης είναι ένας από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές του εξωτερικού που εδώ και σχεδόν μια πενταετία κάνει αξιόλογη καριέρα στη Serie A. Ο Έλληνας αριστερός μπακ αγωνίζεται στην Κάλιαρι, όμως εδώ και μερικούς μήνες μπορεί να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μιας και είναι ελεύθερος.

Όπως είναι λογικό λοιπόν ακούγεται συχνά πυκνά για τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες, ειδικά από τη στιγμή που οι «μεγάλοι» μοιάζουν να ψάχνονται για αυτή τη θέση.

Η ΑΕΚ είναι η τελευταία ομάδα που ακούστηκε για τον Λυκογιάννη, ενώ κατά το παρελθόν έχει ακουστεί και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, η ομάδα η οποία ανέδειξε τον Έλληνα μπακ. Ωστόσο, φαίνεται πως ο ίδιος ο Λυκογιάννης παρότι δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει με το μέλλον του έχει πάρει μια μεγάλη απόφαση.

Αυτή είναι να μην επιστρέψει στην Ελλάδα και τη Superleague, τουλάχιστον προς το παρόν αλλά να μείνει στο εξωτερικό, όπου η αλήθεια είναι ότι έχει ζήτηση, μιας και εκτός από ιταλικούς συλλόγους φέρεται να αρέσει και στη Φενέρμπαχτσε, αλλά και σε άλλες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ