Κοντά στην έξοδο από τη Νάπολι ο Σπαλέτι

Κοντά στην έξοδο από τη Νάπολι ο Σπαλέτι

Ο Γκασπερίνι είναι μεταξύ των υποψήφιων διαδόχων του Σπαλέτι για τον πάγκο της Νάπολι

Η κόντρα μεταξύ του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, οδηγεί τον προπονητή της Νάπολι, όπως όλα δείχνουν, εκτός συλλόγου.

Έτσι, μετά το καλοκαίρι όπως φαίνεται ο Σπαλέτι δεν θα συνεχίζει στον πάγκο των «παρτενοπέι», όπως μεταδίδει η «Gazzetta dello Sport».

Μετά την ήττα με 3-2 από την Έμπολι, η διοίκηση ανακοίνωσε το περίφημο «ritiro», ωστόσο αυτό άλλαξε, καθώς αυτό που αποφασίστηκε ήταν να συνεχιστούν οι προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο, να επιστρέφουν οι παίκτες στο σπίτι τους και στη συνέχεια να επιστρέφουν για βραδινό.

Ο Σπαλέτι ήταν αντίθετος με το «ritiro», με τη δικαιολογία ότι αυτή την περίοδο ήταν δύσκολη η εξεύρεση ενός ξενοδοχείου λόγω του γεγονότος ότι υπάρχουν πολλοί τουρίστες στην Τοσκάνη.

Ο Ντε Λαουρέντις μετά από όλα αυτά σκέφτεται όλα τα ενδεχόμενα, αλλά για να απολύσει τον Σπαλέτι πρέπει να του καταβάλει και αποζημίωση ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Αν φύγει τελικά ο Σπαλέτι, βασικοί υποψήφιοι για να τον διαδεχθούν είναι οι Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι και Βιντσέντσο Ιταλιάνο, ενώ έχει προστεθεί στη λίστα και το όνομα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ