Ο Ντιμπάλα αποχαιρέτησε τους φίλους της Γιουβέντους με μια ανάρτηση

Ο Ντιμπάλα αποχαιρέτησε τους φίλους της Γιουβέντους με μια ανάρτηση

Ο Πάουλο Ντιμπάλα αποχαιρέτησε τους φίλους της Γιουβέντους μέσω ανάρτησης στο Twitter, τονίζοντας ότι περίμενε πως θα έμενε περισσότερα χρόνια στο Τορίνο.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Γιουβέντους μιας και οι δύο πλευρές δεν μπόρεσαν να τα βρουν στις διαπραγματεύσεις για την ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Παραμονή μάλιστα του τελευταίου εντός έδρας αγώνα της σεζόν για τους μπιανκονέρι, απέναντι στην Λάτσιο το βράδυ της Δευτέρας ο Πάουλο Ντιμπάλα θέλησε να πει το δικό του αντίο στους φίλους της Γιουβέντους με μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πάουλο Ντιμπάλα: 

«Είναι δύσκολο να βρω τις σωστές λέξεις για να σας αποχαιρετήσω, όλα αυτά τα χρόνια υπάρχουν τόσα πολλά συναισθήματα που τα έχουμε ζήσει όλοι μαζί.

Πίστευα πως θα ήμασταν μαζί για ακόμα περισσότερα χρόνια, αλλά η μοίρα μάς οδηγεί σε διαφορετικούς δρόμους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όλα αυτά που με κάνατε να ζήσω σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε γκολ.

Με εσάς μεγάλωσα, έμαθα, έζησα και ονειρεύτηκα. Ήταν επτά χρόνια μαγείας με 12 τρόπαια και 115 γκολ που ουδείς μπορεί να αφαιρέσει.

Σας ευχαριστώ που με στηρίξατε σε δύσκολες στιγμές. Ευχαριστώ όσους με συνόδευσαν αυτά τα χρόνια, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, από τους οπαδούς μέχρι τους ανθρώπους που εργάζονται μέσα στην ομάδα.

Όλους. Τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, τους υπαλλήλους και τους παράγοντες.Το να φορώ αυτή τη σημαντική φανέλα μαζί με το περιβραχιόνιο του αρχηγού ήταν ένας από τους σημαντικότερους λόγους υπερηφάνειας στη ζωή μου που ελπίζω μία ημέρα να δείξω στα παιδιά μου και στα εγγόνια μου.

Το ματς με την Λάτσιο θα είναι το τελευταίο μου εντός έδρας με αυτή τη φανέλα και θα είναι ο τελευταίος αποχαιρετισμός. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα μπω στο γήπεδο με το χαμόγελο και το κεφάλι ψηλά, ξέροντας ότι έκανα τα πάντα για εσάς».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ