Ο Παπασταθόπουλος… πρωταθλητής με τη Μίλαν – Η σχέση του Σωκράτη με τον τίτλο των «Ροσονέρι» (Pics)

Ο Παπασταθόπουλος… πρωταθλητής με τη Μίλαν – Η σχέση του Σωκράτη με τον τίτλο των «Ροσονέρι» (Pics)

Τι σχέση έχει ο Παπασταθόπουλος, με το πρωτάθλημα της Μίλαν και τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Τιάγκο Σίλβα και Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ!

Η Μίλαν επέστρεψε στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου μετά από 11 χρόνια, κατακτώντας το Scudetto την τελευταία αγωνιστική.

Οι ροσονέρι με τον Στέφανο Πιόλι στον πάγκο τους κατάφεραν να είναι με διαφορά η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος, την ώρα μάλιστα που οι Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και οι Ολιβιέ Ζιρού έκαναν τη μεγάλη διαφορά στο σκοράρισμα.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ είναι αυτός που έγραψε και ιστορία, καθώς είναι ο μοναδικός συνδετικός κρίκος με το πρωτάθλημα του 2011. Ο Ζλάταν είναι από τους λίγους ποδοσφαιριστές από το τελευταίο πρωτάθλημα των ροσονέρι που παίζει ακόμη ποδόσφαιρο.

Η λίστα είναι μικρή, όμως ανάμεσα σε εκείνους που το 2011 είχαν στεφθεί πρωταθλητές είναι και ένας Έλληνας. Ο λόγος για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που πλέον αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών είχε πανηγυρίσει το πρωτάθλημα με τη Μίλαν το 2011 στο πλευρό του Ζλάταν και όχι μόνο.

Εκτός όμως από τον Σωκράτη και τον Σουηδό θρύλο της Μίλαν μόλις τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές είναι εν ενεργεία. Αυτοί είναι ο Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος αγωνίζεται βασικός στην Τσέλσι, ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, που ανήκει στη Χέρτα Βερολίνου, ο Ούρμπι Εμάνουελσον που παίζει στην Ουτρέχτη και ο Αλεξάντερ Πάτο που αγωνίζεται στο MLS και το Ορλάντο.

Από όλους αυτούς οι Τιάγκο Σίλβα, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Αλεξάντερ Πάτο λογίζονται ως βασικοί, με τον Έλληνα στόπερ να καταγράφει ακόμη μια σεζόν γεμάτη, όπου είχε 39 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ