Παπασταθόπουλος: «Σε καλή κατάσταση ο Παναθηναϊκός, πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα»

Παπασταθόπουλος: «Σε καλή κατάσταση ο Παναθηναϊκός, πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα»

Δύσκολο χαρακτήρισε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Το σύνθημα για ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στη Λεωφόρο έδωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο Έλληνας στόπερ του Ολυμπιακού στάθηκε στην κατάσταση του Παναθηναϊκού, ανέφερε πως η αγωνιστική απραξία δεν αποτελεί δικαιολογία για τους ερυθρόλευκους, ενώ πρόσθεσε πως οι Πειραιώτες είναι όσο προετοιμασμένοι χρειάζεται για να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για το ντέρμπι: «Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μετά από πολύ καιρό θα είναι γεμάτο το γήπεδο. Για εμάς θα είναι καλό γιατί θέλουμε τον κόσμο να γυρίσει στα γήπεδα και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή κατάσταση. Από ‘κει και πέρα εμείς πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι που μπορούμε. Θα πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για την αγωνιστική απραξία: «Θα είμαστε προετοιμασμένοι. Δεν είναι δικαιολογία ότι μείναμε χωρίς παιχνίδια. Απλά είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να έχει ρυθμό στα πόδια του».

Για το βαρύ πρόγραμμα που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός: «Το σημαντικό είναι ο ρυθμός. Από ‘κει και πέρα δεν είναι δικαιολογία και μετά έρχονται τα άλλα παιχνίδια και σε ένα μήνα έχουμε 7-8 παιχνίδια. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να αποδείξουμε γιατί βρισκόμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας και γιατί όχι να μεγαλώσουμε και τη διαφορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ