Επιβεβαίωσε ο Γκαλιάνι για Μοντέστο

Επιβεβαίωσε ο Γκαλιάνι για Μοντέστο

Ο CEO της Μόντσα, Αντριάνο Γκαλιάνι, επιβεβαίωσε την πρόσληψη του Φρανσουά Μοντέστο στην ιταλική ομάδα, με τον Κορσικανό να αναλαμβάνει το πόστο του αθλητικού διευθυντή.

Τη συμφωνία της Μόντσα με τον Φρανσουά Μοντέστο επιβεβαίωσε ο CEO της ιταλικής ομάδας, Αντριάνο Γκαλιάνι. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος παράγοντας σε δηλώσεις που έκανε στην Ιταλία, ο Κορσικανός θα είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής της Μόντσα. Θα είναι ο άνθρωπος που έχει το γενικό κουμάντο στους νεοφώτιστους της Serie A.

«Θα έχουμε νέο αθλητικό διευθυντή. Αυτός θα είναι ο Φρανσουά Μοντέστο. Τον επέλεξα γιατί είναι πολύ καλός στη δουλειά του. Θα έχει πάνω του όλη την ομάδα», ανέφερε ο Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος μετά το συμβούλιο της ιταλικής λίγκας επισήμανε ότι στόχος του είναι η Μόντσα να ενισχυθεί στη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, προκειμένου να δυναμώσει και να παραμείνει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

«Πρέπει να φτιάξουμε μια καλή ομάδα, εάν θέλουμε να παραμείνουμε στη Serie A. Το μοντέλο που θα ακολουθήσουμε είναι αυτό των Αταλάντα, Σασουόλο και Ουντινέζε, που έχουν καταφέρει να εδραιωθούν στην πρώτη κατηγορία», ανέφερε ο Γκαλιάνι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά ρεπορτάζ, ο Φρανσουά Μοντέστο θα έχει ως άμεσο συνεργάτη του στην Μόντσα τον Φίλιπο Αντονέλι, που κατείχε μέχρι τώρα το πόστο του αθλητικού διευθυντή στην ομάδα της γειτονικής χώρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ