Η Τότεναμ ταξίδεψε στην Ρώμη για τον Τζανιόλο

Η Τότεναμ ταξίδεψε στην Ρώμη για τον Τζανιόλο

Η Τότεναμ εντείνει τις προσπάθειες της για την απόκτηση του Νικολό Τζανιόλο από την Ρόμα, με τους ιθύνοντες των Λονδρέζων να ταξιδεύουν στην Ιταλία προκειμένου να διαπραγματευτούν την μεταγραφή του 22χρονου άσου.

Η Τότεναμ συνεχίζει να ψάχνει την μεταγραφική της ενίσχυση, καθώς μετά τον Πέρισιτς θέλει να προσθέσει ακόμη έναν ακραίο στο ρόστερ της.

Τα «σπιρούνια» έχουν ήδη κάνει δικό τους τον Ιβάν Πέρισιτς, με τον Αντόνιο Κόντε να επιθυμεί την απόκτηση ακόμη ενός παίκτη που αγωνίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο Ιταλός κόουτς γνωρίζει πολύ καλά πως να κινηθεί στην ιταλική αγορά και γι’ αυτό το SkySport Italia αναφέρει ότι ο αθλητικός διευθυντής των Λονδρέζων, Φάμπιο Παρατίτσι «πέταξε» για τη Ρώμη, προκειμένου να γίνει κρούση για τον Νικολό Τζανιόλο!

Ο αστέρας της Ρόμα κοστολογείται στα 50 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο, οι «τζιαλορόσι» εμφανίζονται ανοιχτοί σε ενδεχόμενη διαπραγμάτευση για τον ποδοσφαιριστή.

Την φετινή σεζόν ο Νικολό Τζανιόλο κατέγραψε με την φανέλα της Ρόμα 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό οκτώ γκολ και 6 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ