Μουρίνιο: «Έχει αλλάξει το χρώμα των μαλλιών, αλλά θα συνεχίσω»

Μουρίνιο: «Έχει αλλάξει το χρώμα των μαλλιών, αλλά θα συνεχίσω»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο βραβεύτηκε από την Ποδοσφαιρική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τα 22 χρόνια παρουσίας του στους πάγκους, ενώ ανέφερε πως θα συνεχίσει σίγουρα για μερικά χρόνια ακόμα

Στις 20 Σεπτεμβρίου ο Ζοζέ Μουρίνιο γιόρτασε τα 22 χρόνια της προπονητικής του καριέρας. Τα… «γενέθλια» αυτά τα γιόρτασε σε μία εκδήλωση της Πορτογαλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εχθές (20/9) το βράδυ, όπου του απονεμήθηκε και ένα βραβείο.

Με την απονομή ο 59χρονος έβγαλε έναν μικρό λόγο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως παρόλο που άσπρισαν οι τρίχες του και έχουν εμφανιστεί ρυτίδες θα συνεχίσει σίγουρα να προπονεί για μερικά χρόνια ακόμα.

Διαβάστε επίσης: Τα… σπάει ο Αϊτόρ: Ο καλύτερος στο πρωτάθλημα βάσει στατιστικής – Τέταρτος στην Ευρώπη σύμφωνα με το Sofascore

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός:

«Πέρασαν γρήγορα αυτά τα 22 χρόνια, αλλά θέλω να συνεχίσω. Αισθάνομαι καλά, αισθάνομαι δυνατός, γεμάτος κίνητρα, μου αρέσει να νικάω, μισώ τις ήττες, δεν έχει αλλάξει κάτι.

Το χρώμα των μαλλιών, ναι, όπως και οι ρυτίδες, αλλά είμαι έτοιμος να συνεχίσω. Όχι για άλλα 22 χρόνια, δεν υπάρχει χρόνος, αλλά για μερικά χρόνια ακόμα», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Απόψε, που γιορτάζω 22 χρόνια στους πάγκους, η αποβολή στο ματς με την Αταλάντα δεν ήταν κάτι το νέο για μένα, ίσως αντανακλά αυτό που είμαι. Δεν θέλω να αλλάξω.

Πέρυσι πετύχαμε με την Ρόμα αυτό που ουδείς περίμενε, φέτος θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα. Δεν έχουμε τις ίδιες οικονομικές δυνατότητες με τους αντιπάλους μας, κάναμε μεταγραφές αξίας 7.000.000 ευρώ, όμως έχουμε ποιότητα, πάθος, πάρα πολλά άτομα στα οποία αρέσει να δουλεύουν μαζί, κάτι που είναι σημαντικό, και θα δούμε τι θα συμβεί στο τέλος της σεζόν».

Τέλος αναφέρθηκε στο αν θα προπονήσει κάποια στιγμή στο μέλλον την εθνική Πορτογαλίας: «Ποιος ξέρει, αν ο Φερνάντο Σάντος δεν συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα στις εθνικές ομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ