Μίλαν – Γιουβέντους 2-0: Mε ψυχή πρωταθλήτριας, στέλνει στο ταμείο ανεργίας τον Αλέγκρι

Μίλαν – Γιουβέντους 2-0: Mε ψυχή πρωταθλήτριας, στέλνει στο ταμείο ανεργίας τον Αλέγκρι

Η Μίλαν με τους Τομόρι και Μπραχίμ Ντίαζ επικράτησε με 2-0 της Γιουβέντους στο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Serie A και κατά μεγάλο ποσοστό στέλνει στο ταμείο ανεργίας τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Με τους Τομόρι και Μπραχίμ Ντίαζ η Μίλαν επικράτησε με 2-0 της Γιουβέντους σε μια καταδικαστική ήττα για το μέλλον του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι που πλέον είναι ένα βήμα πριν το ταμείο ανεργίας.

Η Μίλαν ήταν αρκετά ανώτερη στο ματς και χτύπησε το καμπανάκι στο 20′ όταν ο Ραφαέλ Λεάο σημάδευσε το οριζόντιο δοκάρι. Οι Μιλανέζοι ήταν πιο τυχεροί στις καθυστερήσεις όταν ο Τομόρι από κόντρα πήρε την μπουκιά από το στόμα του Ζιρού και έκανε το 1-0.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη απόφαση: Τι θα κάνει ο Μίτσελ με το «1» (vid+pic)

Η επανάληψη ξεκίνησε με γκολ για τη Μίλαν που στο 55′ ο Μπραχίμ Ντίαζ έκλεψε στο κέντρο πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πάτησε περιοχή από δεξιά και με σουτ έκανε το 2-0.

Στα τελευταία λεπτά η Μίλαν έψαξε και το τρίτο γκολ αλλά ο Σέζνι απέκρουσε τις προσπάθειες των Ορίγκι και Ερνάντεζ ενώ από τη Γιουβέντους μόνο ο Κεν είχε κάποιες αξιόλογες φάσεις.

ΜΙΛΑΝ: Ταταρουσάνου, Καλουλού, Γκάμπια, Τομόρι, Ερναντές, Μπενασέρ (84’ Βρανξ), Τονάλι, Πομπέγκα (59’ Κρούνιτς), Ντίαζ (64’ Ντε Κετελάρ), Λεάο (84’ Οριγκί), Ζιρού (64’ Ρέμπιτς)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Μπρέμερ, Σάντρο, Κουαδράδο (46’ ΜακΚένι), Λοκατέλι (56’ Μιρέτι), Ραμπιό (80’ Σουλέ), Κόστιτς (56’ Παρέδες), Μίλικ, Βλάχοβιτς (78’ Κεν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ