Νάπολι-Σασουόλο 4-0: Με… σπασμένα φρένα οι «Παρτενοπέι»

Νάπολι-Σασουόλο 4-0: Με… σπασμένα φρένα οι «Παρτενοπέι»

Νέο... πάρτι για τη Νάπολι και νίκη επί της Σασουόλο με 4-0.

Ασταμάτητη η Νάπολι, βαδίζει από τρίποντο σε τρίποντο! Η αρμάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έβαλε στα δίχτυα (4-0) και τη Σασουόλο, προσφέροντας άλλη μια απίθανη παράσταση στους οπαδούς της.

Οι Παρτενοπέι βρίσκονται σε δαιμονιώδη κατάσταση σε Ιταλία και Ευρώπη και δε… βλέπουν κανέναν μπροστά τους. Η Νάπολι «φωνάζει» πως θέλει να κάνει δικό της το εφετινό Σκουντέτο και με την 13η συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις, παραμένει στην κορυφή με 32 πόντους.

Μόλις στο 4ο λεπτό η Νάπολι άνοιξε το σκορ.  Ο Λοσάνο σέντραρε από δεξιά, ο Κβαρατσχέλια πήρε την κεφαλιά και ο Οσιμέν εξ επαφής πλάσαρε για το 1-0. Στο 8’ o Κονσίλι και το δοκάρι έσωσαν τη Σασουόλο μετά από σουτ του Μάριο Ρουί, ενώ στο 16’ το σουτ του Πιναμόντι πέρασε μόλις έξω.

Οι Παρτενοπέι συνέχισαν με το πόδι στο… γκάζι και στο 19ο λεπτό, ο  Κβαρατσχέλια έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Οσιμέν με πλασέ εξ επαφής έγραψε το 2-0. Η Νάπολι ήταν ασταμάτητη και στο 36’ ο Μάριο Ρουί σήκωσε για τον Κβαρατσχέλια, που κατέβασε στην περιοχή και με σουτ από αριστερά έγραψε το 3-0.

Το κερασάκι στην τούρτα του θριάμβου μπήκε στο 77’ από τον Εντομπελέ. Ο άσος της Νάπολι έκλεψε ψηλά, βρήκε τον Οσιμέν κι εκείνος πλάσαρε για το 4-0.

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντζο (79’ Τζανόλι), Ζέσους, Μάριο Ρουί, Ντι Λορέντζο, Κιμ, Λομπότκα (79’ Ντέμε), Ανγκισά (56’ Εντομπελέ), Ζιελίνσκι (56’ Ελμάς), Λοσάνο, Κβαρατσχέλια (71’ Ραζπαντόρι), Οσιμέν

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Τόλιαν, Φράρι, Έρλιτς, Ροζέριο, Λοπές (80’ Ομπιάνγκ), Φρατέζι (86’ Αρουί), Θόρστβεντ (65’ Άλβαρες Μαρτίνες), Πιναμόντι (65’ Ματέους Ενρίκε), Λοριεντέ,
Τσέιντε (46’ Τραορέ)

Το 1-0 του Όσιμεν:

Το 2ο γκολ των Ναπολιτάνων:

Το φοβερό τέρμα για το 3-0:

Το κερασάκι στην τούρτα για την αρμάδα του Σπαλέτι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ