Σπέτσια – Φιορεντίνα 1-2: «Απόδραση» στο 90′ για τους «Βιόλα»

Σπέτσια – Φιορεντίνα 1-2: «Απόδραση» στο 90′ για τους «Βιόλα»

Η Φιορεντίνα με γκολ του Καμπράλ στο 90' απόδρασε από την έδρα της Σπέτσια με 2-1 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Στο άλλο ματς η Ουντινέζε κόλλησε και έμεινε ισόπαλη με 0-0 κόντρα στην ουραγό Κρεμονέζε.

Η Φιορεντίνα πέτυχε τεράστια βαθμολογικά νίκη στην έδρα της Σπέτσια, που συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις στη Serie A, με 1-2 στο 90′ με σκόρερ του Καμπράλ. Στο άλλο ματς η Ουντινέζε κόλλησε στην έδρα της ουραγού Κρεμονέζε και έμεινε στο 0-0.

Κόλλησε η Ουντινέζε

Η Ουντινέζε μετά τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα φαίνεται πως δεν μπορεί να αντέξει την πίεση του πρωταθλητισμού και έμεινε για τέταρτο ματς χωρίς νίκη.

Οι Ασπρόμαυροι είχαν ελάχιστε ευκαιρίες με κυριότερη αυτή του Ντεουλοφέου στο 10′ αλλά η άμυνα της Κρεμονέζε κράτησε με ευκολία αυτό το 0-0 όμως ακόμα δεν έχει γευτεί τη νίκη μετά από 12 αγωνιστικές στη Serie A.

Χτύπησε στο 90′ η Φιορεντίνα!

Η Φιορεντίνα πήγε στην Σπέτσια για να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια της για να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και τα κατάφερε.

Αρχικά στο 18′ μετά από κόρνερ του Μπιράγκι, ο Μιλένκοβιτς με κεφαλιά άνοιξε το σκόρ. Δευτερόλεπτα μετά ο Γιόβιτς με σουτ βρήκε το δοκάρι και δεν έκανε το 0-2. Η Σπέτσια ενώ δεν έκανε κάτι στο πρώτο ημίχρονο ευτύχησε να ισοφαρίσει με τον Ενζολά στο 35′.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η στιγμή που άλλαξε το ματς ήρθε στο 83′ όταν ο Νικολάου αποβλήθηκε. Εκεί η Φιορεντίνα πίεσε ασφυχτικά και κέρδισε το ματς αφού ο Καμπράλ μετά από απόκρουση του Ντραγκόφσκι έκανε το τελικό 1-2.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ