Λέτσε – Γιουβέντους 0-1: «Απόδραση» για τους «μπιανκονέρι» (vid)

Λέτσε – Γιουβέντους 0-1: «Απόδραση» για τους «μπιανκονέρι» (vid)

Η Γιουβέντους, αν και δυσκολεύτηκε κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Λέτσε και να φύγει με το διπλό χάρη στο γκολ του Νικολό Φαγκιόλι.

Η Γιουβέντους προσπαθεί να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League και να επικεντρωθεί στην Serie A, παίρνοντας σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Λέτσε με 1-0 χάρη στο πανέμορφο γκολ του Νικολό Φαγκιόλι.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα κακό σε θέαμα με τη μοναδική μεγάλη φάση να έρχεται στο 43ο λεπτό. Μετά από κόρνερ ο Ραμπιό πήρε την κεφαλιά αλλά ο Φαλκόνε έβγαλε εντυπωσιακά. Στο 53′ ο Μίλικ απείλησε με τακουνάκι αλλά ο Φαλκόνε του είπε όχι, ενώ δέκα λεπτά αργότερα και πάλι ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έσωσε μετά από μακρινό σουτ του Μίλικ και στην επαναφορά ο Μπασιρότο πρόλαβε τον Κεν.

Διαβάστε επίσης: Ο Παλάσιος «χτυπά» μέσα σε πέντε λεπτά και δίνει ισχυρό προβάδισμα στον Παναθηναϊκό (vids)

Τελικά στο 73′ ο Φριγκιόλι βρέθηκε στην περιοχή και με απίθανο φαλτσαριστό σουτ έγραψε το 1-0. Στο 89’ η Λέτσε άγγιξε την ισοφάριση καθώς είχε δοκάρι με τον Χιούλμαντ.

ΛΕΤΣΕ: Φαλκόνε, Γκεντρί, Πόνγκρατσιτς, Μπασιρότο, Γκάλο, Μπλιν (60’ Άσκιλντσεν), Χιούλμαντ, Χοάν Γκονθάλεθ (87’ Ροντρίγκες), Τσισέι (82’ Κολόμπο), Ουντέν (60’ Μπαντά), Στρεφέτσα (82’ Ντι Φραντσέσκο)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντανίλο, Σάντρο, Γκάτι, Κόστιτς (72’ Ίλινγκ), Κουαδράδο, Ραμπιό, ΜακΚένι (46’ Φαγκιόλι), Σουλέ (84’ Μπονούτσι), Μιρέτι (62’ Κεν), Μίλικ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ