Έμπολι – Αταλάντα 0-2: Εύκολη νίκη για τη «Θεά» και πλησίασε τη Νάπολι

Έμπολι – Αταλάντα 0-2: Εύκολη νίκη για τη «Θεά» και πλησίασε τη Νάπολι

Εύκολα πέρασε από την έδρα της Έμπολι η Αταλάντα νικώντας με 2-0 και μείωσε τη διαφορά στους πέντε βαθμούς από την πρώτη Νάπολι.

Η Αταλάντα πέρασε αλώβητη από την έδρα της Έμπολι νικώντας με 2-0 και επέστεψε στις νίκες μετά την ήττα από τη Λάτσιο. Η ομάδα του Γκασπερίνη με τη νίκη αυτή, έφτασε τους 27 βαθμούς και βρίσκεται σε απόσταση πέντε βαθμών από την οδηγό της κούρσας του πρωταθλήματος, Νάπολι. Μάλιστα την επόμενη αγωνιστική οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στο Μπέργκαμο.

Ο Χάτεμπουρ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 32′, αφού ευνοήθηκε από τις σε σουτ του Λούκμαν. Στο 39′ ο Κουμπάινερς έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, καθώς αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε η ομάδα έπειτα από χέρι του Ντέστρο.

Διαβάστε επίσης: Πρόβλημα με Μπα, αποχώρησε στο 10΄

Το δεύτερο γκολ όμως ήρθε για την Αταλάντα, στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 59′. Με μία εξαιρετική ατομική ενέργεια ο Λουκμάν απέφυγε τρεις αντίπαλος παίκτες και με ένα δυνατό τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, για το τελικό 2-0.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ