Τομόρι: «Ο Λεάο μου θυμίζει τον Ανρί»

Τομόρι: «Ο Λεάο μου θυμίζει τον Ανρί»

Ο Φικάγιο Τομόρι σε συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό της φετινής Μίλαν, ενώ έκανε και μια ιδιαίτερα τιμητική σύγκριση για τον Ραφαέλ Λεάο.

Η Μίλαν έχει επιστρέψει στη θέση που της αξίζει και τα τελευταία χρόνια έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ιταλία, φτάνοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος την περσινή σεζόν, ενώ φέτος πανηγύρισε την πρόκρισή της στη νοκ-άουτ φάση του Champions League, μετά την θριαμβευτική νίκη επί της Σάλτσμπουργκ με 4-0, το βράδυ της Τετάρτης (2/11).

Ο Άγγλος αμυντικός των «ροσονέρι», Φικάγιο Τομόρι, παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε για την εξαιρετική αυτή περίοδο που διανύει η ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και ειδική αναφορά στον Ραφαέλ Λεάο, λέγοντας πως ο Πορτογάλος του θυμίζει τον Γάλλο θρύλο, Τιερί Ανρί.

Διαβάστε επίσης: Το πε και το έκανε ο Μίτσελ: Εντεκάδα με φουλ εκπλήξεις από τον Ισπανό

Αναλυτικά όσα είπε:

Το μυστικό της επιτυχίας το τελευταίο διάστημα;

«Είναι η πείνα μας, η θέληση να βοηθάμε πάντα και να νικάμε όλοι μαζί. Δεχόμαστε πάρα πολλή υποστήριξη από τον μίστερ, το επιτελείο, τον Μαλντίνι, τον Μασάρα και από τους οπαδούς.

Προχωράμε όλοι μαζί και αυτό για μένα, ως ποδοσφαιριστή, είναι ιδανικό. Έχω δεθεί με όλους τους παίκτες, η Μίλαν είναι οικογένεια.

Ο Ιμπραχίμοβιτς είναι μηχανή και άψογος επαγγελματίας. Έχω τεράστιο σεβασμό απέναντί του, είναι σημείο αναφοράς για μένα. Ο Λεάο από την άλλη πλευρά είναι ο παίκτης που με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο.

Είναι τόσο δυνατός που ούτε ο ίδιος έχει ακόμα καταλάβει τις πραγματικές του πιθανότητες. Το είδωλο των παιδικών μου χρόνων ήταν ο Ανρί. Ήταν διαφορετικός, έπαιζε φορώντας γάντια και με κάλτσες μέχρι το γόνατο.

Βλέπω μερική από την κλάση του στον Λεάο.

Το όνειρό μου είναι να κατακτήσω το σκουντέτο για να βάλει το δεύτερο αστέρι στη φανέλα η Μίλαν αλλά και το Champions League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ