Γκασπερίνι: «Η Νάπολι δεν είναι ανίκητη»

Γκασπερίνι: «Η Νάπολι δεν είναι ανίκητη»

O Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι τόνισε πως η Νάπολι δεν είναι ανίκητη, επισημαίνοντας ότι η Αταλάντα μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής της Αταλάντα, Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι, εμφανίστηκε απόλυτα πεπεισμένος πως η ομάδα του μπορεί να βάλει ένα τέρμα το Σάββατο (5/11, 19:00) στο αήττητο σερί 12 αγώνων της πρωτοπόρου της Serie A, Νάπολι.

Οι «μπεργκαμάσκι» έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά φέτος στο ιταλικό πρωτάθλημα (2-0 στην έδρα τους από τη Λάτσιο) και βρίσκονται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, 5 βαθμούς πίσω από τους «παρτενοπέι», τους οποίους υποδέχονται στο «Gewiss Stadium».

«Δουλεύουμε πολύ καλά, υπάρχει πολύ δυνατό πνεύμα στην ομάδα και πολύ καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια. Η θέση μας στη βαθμολογία και τα αποτελέσματά μας είναι πολύ καλά. Στο ξεκίνημα της σεζόν, ήταν δύσκολο να προβλέψεις πως αυτό το ματς θα ήταν… ντέρμπι κορυφής στη Serie A» τόνισε ο Γκασπερίνι στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και πρόσθεσε για την ήττα της Νάπολι απ’ τη Λίβερπουλ στο Champions League την περασμένη Τετάρτη (2/11):

«Η ήττα τους αυτή δείχνει πως δεν είναι ανίκητοι, αν και άξιζαν κάτι περισσότερο εναντίον της Λίβερπουλ. Όταν χάνεις, δίνεις λίγο μεγαλύτερη προσοχή στο πως θα αντιδράσεις άμεσα. Αντίθετα, ορισμένες φορές μετά από νίκη έχεις μεγάλο ενθουσιασμό και δεν δίνεις την ίδια σημασία στο πως θα ανακαλύψεις τις δυσκολίες ενός αγώνα.

Θα χρειαστεί να παίξουμε σπουδαία για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είναι πολύ σημαντικό να μην δώσουμε χώρο στους γρήγορους επιθετικούς της Νάπολι, αλλά και να μην παίξουμε πολύ πίσω. Θα χρειαστεί να είμαστε συγκεντρωμένοι παντού μέσα στο γήπεδο…».

Ο Γκασπερίνι αναφέρθηκε ακόμα στις απουσίες της Αταλάντα πριν απ’ το μεγάλο ματς με τους Ναπολιτάνους: «Ο Μουριέλ έχει πρόβλημα στους συνδέσμους και είναι κρίμα, γιατί φέτος έχει παίξει πολύ καλά σε αρκετά ματς. Θα επιστρέψει μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Ντε Ρουν προπονήθηκε σήμερα με την ομάδα και θα είναι στην αποστολή…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ