Μπολόνια – Αταλάντα 1-2: Επιστροφή στις νίκες για τους μπεργκαμάσκι

Μπολόνια – Αταλάντα 1-2: Επιστροφή στις νίκες για τους μπεργκαμάσκι

Μετά από τέσσερα ματς με μόλις έναν βαθμό, η Αταλάντα επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 2-1 με ανατροπή στην έδρα της Μπολόνια.

Επιτέλους νίκη για την Αταλάντα που επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Μπολόνια για τη 17η αγωνιστική της Serie A, κάνοντας μάλιστα ανατροπή. Η ομάδα από το Μπέργκαμο μετρούσε τέσσερα σερί ματς με απολογισμό μόλις έναν βαθμό και με αυτό το… τρίποντο επέστρεψε και πάλι σε τροχιά Ευρώπης.

Στο 6ο μόλις λεπτό ο Ορζολίνι με συρτό σουτ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, με την Αταλάντα να φτάνει στην ισοφάριση με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους χάρη σε τρομερό σουτ του Κοουπμάινερς στο 47′. Η ανατροπή ήρθε στο 58′ όταν ο Μπογκά βρήκε τον Χέιλουντ κι εκείνος έσκαψε την μπάλα πάνω από τον Σκορούπσκι για το 1-2.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Οι δύο επίσημες προτάσεις για τον Ουί-Τζο από το MLS, ο Τσο και ο νέος σέντερ φορ

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Λυκογιάννης, Σουμαορό, Λουκουμί, Πος (82’ Καμπιάσο), Μεδέλ (69’ Σκούτεν), Σοριάνο (69’ Αεμπίσερ), Φέργκιουσον (69’ Πιτία), Ντομίνγκεθ, Σανσόνε, Ορζολίνι

Αταλάντα: Μούσο, Τολόι (88′ Ντζιμσίτι), Χάτεμπουρ (46’ Τζαπακόστα), Παλομίνο (77’ Ντεμιράλ), Σκαλβίνι, Ρουτζέρι, Ντε Ρόουν, Πάσαλιτς (46’ Μπογκά), Κοουπμάινερς, Σαπάτα (56’ Έντερσον), Χέιλουντ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ