Ρόμα – Φιορεντίνα 2-0: Νίκη εξάδας για τους «τζιαλορόσι»

Ρόμα – Φιορεντίνα 2-0: Νίκη εξάδας για τους «τζιαλορόσι»

Με απόλυτο πρωταγωνιστή των Πάουλο Ντιμπάλα ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα, η Ρόμα επικράτησε με 2-0 της Φιορεντίνα πιάνοντας τις Αταλάντα και Λάτσιο στην πρώτη εξάδα.

Με τον Ντιμπάλα να «καθαρίζει» για ακόμη μια φορά η Ρόμα επικράτησε με 2-0 της Φιορεντίνα πιάνοντας έτσι στο γκρουπ της εξάδας τις Αταλάντα και Λάτσιο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανταγωνιστικοί μέχρι την στιγμή που έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ντοντό στο 24′. Με παίκτη παραπάνω η Ρόμα έγινε πιο επιθετική και στο 40′ ο συνδυασμός του Τάμι Έιμπραχαμ με τον Ντιμπάλα οδήγησε στο 1-0.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα

Το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε με την Ρόμα να βρίσκει και δεύτερο τέρμα έπειτα από την συνεργασία Είμπραχαμ – Ντιμπάλα φτάνοντας στην νίκη με το τελικό 2-0.

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Τσελίκ, Κούμπουλα, Σμόλινγκ, Μαντσίνι, Κριστάντε, Μποβέ (67’ Μάτιτς), Πελεγκρίνι (74’ Ταχίροβιτς), Ντιμπάλα (89′ Μπελότι), Έιμπραχαμ (89′ Σολμπάκεν), Ζαλέβσκι (67’ Σπινατσόλα)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τεράτσιανο, Ιγκόρ, Ντοντό, Μπιράγκι, Μιλένκοβιτς, Μποναβεντούρα (85’ Καστροβίλι), Ικονέ (46’ Γκονθάλεθ), Ντάνκαν (29’ Βενούτι), Άμραμπατ, Γιόβιτς (46’ Μπαράκ), Κουαμέ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ