Ίντερ – Έμπολι 0-1: Σοκ στο «Μεάτσα»

Ίντερ – Έμπολι 0-1: Σοκ στο «Μεάτσα»

Ο Σκρίνιαρ άφησε την Ίντερ με δέκα παίκτες από το 40' και η Έμπολι το εκμεταλλεύτηκε παίρνοντας τεράστια νίκη με 1-0 μέσα στο Μιλάνο.

Κάζο για την Ίντερ μέσα στο «Τζουζέπε Μεάτσα»! Οι «νερατζούρι» έμειναν με παίκτη λιγότερο από το 40′ λόγω αποβολής του Σκρίνιαρ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η Έμπολι πήρε τη νίκη με 1-0, πλησιάζοντας στις θέσεις της Ευρώπης. Στο -13 από την κορυφή πλέον η ομάδα του Ιντζάγκι.

Το ματς ήταν ανοιχτό στο πρώτο ημίχρονο, με την Έμπολι να φτάνει κοντά στο γκολ δύο φορές στα πρώτα 20 λεπτά, με Καμπιάγκι και Καπούτο, ενώ η Ίντερ είχε μία καλή στιγμή με σουτ του Ντιμάρκο. Στο 32′ ήταν σειρά του Λαουτάρο να αστοχήσει από κοντά και στο 40′ έγινε η φάση που άλλαξε τις ισορροπίες.

Διαβάστε επίσης: Γουόκαπ στην Εθνική Ελλάδος; Τι απάντησε (vid)

Ο Σκρινιαρ σήκωσε ψηλά το πόδι και βρήκε στο κεφάλι τον Καπούτο, ο οποίος είχε χτυπήσει στα πρώτα λεπτά του ματς και πάλι στο κεφάλι από τις τάπες του Μχιταριάν, και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Μετά την αποβολή, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και αφού προειδοποίησαν με Καπούτο και Μπαϊράμι, άνοιξαν το σκορ στο 66′ όταν από γύρισμα του τελευταίου, ο Μπαλντάντσι με σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Ονάνα για το 0-1.

Μετά το 75′ και για μερικά λεπτά η Ίντερ πίεσε για την ισοφάριση, αλλά δεν κατάφερε να βρει γκολ αφού το σουτ του Τζέκο στο 76′ πέρασε λίγο άουτ και στο επόμενο λεπτό οι «νερατζούρι» είχαν δοκάρι σε παραλίγο αυτογκόλ του Λουπέρτο.

Ίντερ: Ονάνα, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαζτόνι, Νταρμιάν (71’ Ντζέκο), Μπαρέλα (71’ Ασλάνι), Τσαλχάνογλου, Μχιταριάν (77’ Λουκάκου), Ντιμάρκο (71’ Γκόζενς), Κορέα (46’ Μπελανόβα), Λαουτάρο Μαρτίνες

Έμπολι: Βικάριο, Εμπουεχί, Ντε Βίντερ, Παρίζι, Λουπέρτο, Άκπα Άκπρο (46’ Χάας), Χέντερσον (74’ Σατριάνο), Μπαντινέλι, Μπαϊράμι (74’ Φατσίνι), Καμπιάγκι (64’ Mπαλντάντσι), Καπούτο (90’ Βαλούκιεβιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ