Γιουβέντους – Μόντσα 0-2: Η Κυριακή των «θαυμάτων» στη Serie A – «Σφαλιάρα» και για τη Γιουβέντους

Γιουβέντους – Μόντσα 0-2: Η Κυριακή των «θαυμάτων» στη Serie A – «Σφαλιάρα» και για τη Γιουβέντους

Μετά τον διασυρμό της Μίλαν από τη Σασουόλο με 5-2, η Μόντσα σόκαρε τη Γιουβέντους και επικρατώντας στο Τορίνο με 2-0, ανέβηκε στην 11η θέση της βαθμολογίας αφήνοντας πίσω της τη «Μεγάλη Κυρία».

Με δύο εντυπωσιακά και αναπάντεχα αποτελέσματα άνοιξε το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Serie A για την Κυριακή (29/1), καθώς μετά από την εκκωφαντική 5άρα της Σασουόλο επί της Μίλαν στο «Σαν Σίρο» και η Γιουβέντους γνώρισε απρόσμενη ήττα από τη Μόντσα με 2-0 εντός έδρας.

Νέα βαθμολογική απώλεια για τη «Μεγάλη Κυρία», μετά την ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας απέναντι στην Αταλάντα. Σπουδαίο «διπλό» για τους φιλοξενούμενους που έφτασαν τους 25 βαθμούς και την 11η θέση, αφήνοντας τους «μπιανκονέρι» στους 23 και την 13η θέση.

Διαβάστε επίσης: Μπράιτον – Λίβερπουλ 2-1: Δεν σηκώνει κεφάλι με τίποτα η Λίβερπουλ – Έμεινε εκτός Κυπέλλου στο 90+2

Τσουρία και Μότα τα γκολ για τη Μόντσα, που «χτύπησε» δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο και διαχειρίστηκε το προβάδισμά της έκτοτε.

Στο 18′ ο Χοσέ Ματσίν βρήκε με υπέροχο τρόπο τον Τσουρία ο οποίος βρήκε δίχτυα από δύσκολη γωνία κι έγραψε το 0-1

Οι γηπεδούχοι όπως ήταν λογικό ανέκαμψαν, έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο η Μόντσα ήταν εκείνη που σκόραρε και διπλασίασε τα τέρματά της, με τον Μότα να διαμορφώνει το 0-2 στο 39′, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Γιουβέντους: Σέζνι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Ντε Σίλιο (65’ Βλάχοβιτς), Γκάτι, Κόστιτς (46’ Ίλινγκ Τζούνιορ), Παρέδες (46’ Λοκατέλι), Ραμπιό, Φατζιόλι (46’ Σουλέ), Ντι Μαρία, Κεν (58’ Μίλικ)

Μόντσα: Ντι Γκρεγκόριο, Ίτσο, Πάμπλο Μαρί, Ροβέλα (59’ Σένσι), Καλντιρόλα (70’ Μάρλον), Τσιουρία (77’ Μπιριντέλι), Κάρλος Αουγούστο, Ματσίν (77’ Ρανόκια), Πεσίνα, Καπράρι (70’ Πετάνια), Μότα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ