Κρεμονέζε – Ίντερ 1-2: Την πήρε από το… χεράκι ο Λαουτάρο

Κρεμονέζε – Ίντερ 1-2: Την πήρε από το… χεράκι ο Λαουτάρο

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες ήταν καυτός και η Ίντερ πέρασε από την έδρα της Κρεμονέζε (1-2).

Εβγαλε χαρακτήρα στο Giovanni Zini η Ίντερ. Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, η αρμάδα του Ιντζάγκι γύρισε… τούμπα το ματς, επικρατώντας με 2-1 της Κρεμονέζε.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «νερατζούρι» ήταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες. Ουσιαστικά, το αποψινό τρίποντο έφερε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του Αργεντινού επιθετικού (2 γκολ).

Διαβάστε επίσης: Άλλος Αλαφούζος πλέον στον Παναθηναϊκό – Τα 5 σημάδια της αλλαγής

Μετά και τη νίκη στην Κρεμόνα, η Ίντερ σκαρφάλωσε ξανά στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Η Κρεμονέζε μπήκε δυνατά στο ματς και στο 11ο λεπτό, ο Οκερέκε με απίθανο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 17’ το σουτ του Τζέκο μέσα από την περιοχή, πέρασε λίγο έξω ενώ στο 21’ ο Καρνεζέκι απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Βόσνιου και στην επαναφορά ο Λαουτάρο πλάσαρε για το 1-1 της Ίντερ.

Η ομάδα του Ιντζάγκι πήρε ώθηση από την ισοφάριση του Λαουτάρο, χάνοντας τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη.  Στο 27′ ο Αργεντινός επιχείρησε το σουτ από το πέναλτι με την μπάλα να… ξύνει το δοκάρι της Κρεμονέζε, ενώ στο 35’ και η κεφαλιά του Γκαλιαρντίνι πέρασε ελάχιστα έξω.

Στο 47ο λεπτό η προσπάθεια του Ντιμάρκο σταμάτησε στο δοκάρι του Καρνεζέκι, ενώ στο 64’ το γυριστό του Τζέκο από το πέναλτι κόντραρε σε σώματα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ήρθε η λύτρωση για την Ίντερ. Ο Τζέκο πέρασε κάθετα στον Λαουτάρο που με υπέροχο τελείωμα, διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ: Καρνεζέκι, Κίρικες, Βάσκες, Μπιανκέτι (67’ Μπουοναϊούτο), Σερνίκολα, Βαλέρι, Μπενάσι, Καστανιέτι (59’ Ντέσερς), Μεϊτέ, Τσιοφάνι (60’ Αφενά Γκιάν), Οκερέκε (72’ Τζανιμάκια)

ΙΝΤΕΡ: Ονάνα, Μπαζτόνι, Ατσέρμπι, Νταρμιάν, Ντάμφιρς, Ντιμάρκο (67’ Γκόζενς), Γκαλιαρντίνι, Τσαλχάνογλου (66’ Ασλάνι), Μχιταριάν, Ντζέκο (77’ Λουκάκου), Λαουτάρο Μαρτίνες (77’ Κορέα).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ