Ο Μπρέμερ έστειλε τη Γιουβέντους στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας (1-0)

Ο Μπρέμερ έστειλε τη Γιουβέντους στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας (1-0)

Η Γιουβέντους νίκησε με σκορ 1-0 τη Λάτσιο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Coppa Italia

Η Γιουβέντους είναι η ομάδα που συμπλήρωσε την τετράδα των ημιτελικών του κυπέλλου Ιταλίας!

Οι «μπιανκονέρι» νίκησαν με 1-0 τη Λάτσιο στο «Allianz Stadium» και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου θα «μονομαχήσουν» με την Ίντερ σε δυο αγώνες για μια θέση στον τελικό. Θυμίζουμε πως το έτερο ζευγάρι αποτελείται από τις Κρεμονέζε και Φιορεντίνα.

Το ματς είχε αργό ρυθμό και ελάχιστες έως καθόλου φάσεις. Οι «αετοί» είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 13′ όταν ο Τζακάνι πλάσαρε μέσα από την περιοχή αλλά αστόχησε. Στο 27′ ο Ραμπιό απείλησε με καρφωτή κεφαλιά αλλα πήγε στο κέντρο της εστίας και ο Μαξιμιλιάνο μπλόκαρε με ευκολία.

Οι Μπιανκονέρι πέτυχαν το γκολ που έκρινε το ματς στο 44′. Ο Κόστιτς έβγαλε τη σέντρα, ο Μαξιμιλιάνο έκανε άστοχη έξοδο και ο Μπρέμερ με κεφαλιά πέτυχε το γκολ που έμελλε να κρίνει την πρόκριση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Ντανίλο, Μπρέμερ, Σάντρο, Κουαδράδο (88’ Ντε Σίλιο), Φατζιόλι (64’ Μιρέτι), Λοκατέλι, Ραμπιό, Κιέζα (78’ Ντι Μαρία), Βλάχοβιτς (64’ Κεν)

ΛΑΤΣΙΟ: Μαξιμιάνο, Λατσάρι, Πάτρικ, Ρομανιόλι (78’ Καζάλε), Μάρουσιτς, Κατάλντι (74’ Μάρκος Αντόνιο), Βεσίνο (59’ Σάβιτς), Λουίς Αλμπέρτο (74’ Μπάσιτς), Άντερσον, Τζακάνι, Ιμόμπιλε (46’ Πέδρο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ