Ολυμπιακός: Με… συνταγή Λεωφόρου στην Τούμπα

Ολυμπιακός: Με… συνταγή Λεωφόρου στην Τούμπα

Οι σκέψεις του Μίτσελ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ – Πώς προετοιμάζει την ομάδα του ο Ισπανός τεχνικός

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (5/2), για την 21η αγωνιστική της Super League.

Οι Ερυθρόλευκοι, οι οποίοι προέρχονται από την εντός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ με 2-1, βρίσκονται στο -5 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ και θέλουν πάση θυσία τη νίκη στην Τούμπα, για να μειώσουν τη διαφορά από τους Κιτρινόμαυρους του Ματίας Αλμέιδα, σε ενδεχόμενο στραβοπατήματος της Ενωσης στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο (5/2, 17:30).

Ο Μίτσελ, ο οποίος όπως ενημερωθήκατε από to10.gr είδε τους Κανός και Μπουτούτσι να προπονούνται και να τίθονται στη διάθεσή του, καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έχοντας στο μυαλό του το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο!

Διαβάστε επίσης: Έλα μωρέ με τον Μπουχαλάκη…

Οι Ερυθρόλευκοι τα είχαν πάει εξαιρετικά στο παιχνίδι της Λεωφόρου και εάν δεν ήταν ο ανεκδιήγητος Δανός διαιτητής, Γιάκομπ Κέλετ, να δώσει πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στις καθυστερήσεις, θα είχαν φύγει με το διπλό από την έδρα του αιώνιου αντιπάλου τους (1-1). Εάν ο Ισπανός επιλέξει τη… συνταγή της Λεωφόρου, τότε είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Ολυμπιακό με την ίδια 11άδα που έπαιξε κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχοντας μοναδική αλλαγή αυτή του Ροντινέι αντί του Αβιλα, ο οποίος πλέον μετακόμισε στην Λουντογκόρετς.

Σε αυτή την περίπτωση μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, με τους Ροντινέι, Σωκράτη, Ντόι και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Οι Εμβιλά και Ιν-Μπεόμ θα είναι στα χαφ, με τους Μασούρα, Μπιέλ και Χάμες πίσω από τον Μπακαμπού.

Ένα σχήμα που δούλεψε εξαιρετικά στη Λεωφόρο, με τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν μπει πλέον στην τελική ευθεία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι Πειραιώτες την Παρασκευή θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους και το Σάββατο θα την ολοκληρώσουν, με τον Μίτσελ να ανακοινώνει την αποστολή για το παιχνίδι της Τούμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ