Ντιμπάλα για Γιουβέντους: «Μου χρωστάνε 3,7 εκατ. ευρώ, δεν θέλω να κάνω μήνυση»

Ντιμπάλα για Γιουβέντους: «Μου χρωστάνε 3,7 εκατ. ευρώ, δεν θέλω να κάνω μήνυση»

Την αποκάλυψη πως η Γιουβέντους του χρωστάει 3,7 εκατ. ευρώ έκανε ο Πάουλο Ντιμπάλα, τονίζοντας πως δεν επιθυμεί να κινηθεί δικαστικά αλλά αν δεν εξοφληθεί μέχρι τη διορία θα αναγκαστεί.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα παραχώρησε δηλώσεις στην «Gazzett dello Sport» και αποκάλυψε πως ακόμα η Γιουβέντους του χρωστάει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από τον καιρό που αγωνιζόταν στο σύλλογο.

Θυμίζουμε πως ο Αργεντινός παίκτης της Ρόμα ανακρίθηκε πριν από λίγο καιρό από τις οικονομικές ιταλικές αρχές για πάνω από 1,5 ώρα σχετικά με το σκάνδαλο που αφορά τη Γιουβέντους και τις οικονομικές παρατυπίες.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπένετ επανάφερε τον Διαμαντόπουλο για το ΟΦΗ-ΑΕΚ μετά από 40 μέρες

Ο Ντιμπάλα στις δηλώσεις του ανέφερε πως η «Μεγάλη Κυρία» του χρωστάει ακόμα λεφτά, με το δημοσίευμα να αναφέρει πως πρόκειται για 3,7 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος τόνισε πως δεν θέλει να κινηθεί νομικά αλλά αν παρέλθει η διορία θα αναγκαστεί.

Συγκεκριμένα ο Ντιμπάλα είπε:

«Δεν θυμάμαι πότε πληρώθηκα τελευταία φορά, αλλά ξέρω ότι η Γιουβέντους μου χρωστάει χρήματα. Είχαμε κάνει συμφωνία πως αν έμενα θα έπαιρνα τα λεφτά αυτά σε βάθος χρόνου, αλλά αν έφευγα θα μου τα έδιναν κατευθείαν.

Γνωρίζω πως η Γιουβέντους έχει ως τελευταία διορία να με αποπληρώσει μέχρι το τέλος Απριλίου. Αν δεν γίνει αυτό, τότε οι δικηγόροι μου θα κινηθούν νομικά, αλλά θέλω να αποφύγω αυτό το σενάριο. Δεν θέλω να μηνύσω τη Γιουβέντους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ