Κρεμονέζε – Ρόμα 2-1: Απίθανο κάζο για τους τζιαλορόσι από την ουραγό

Κρεμονέζε – Ρόμα 2-1: Απίθανο κάζο για τους τζιαλορόσι από την ουραγό

Η Κρεμονέζε σόκαρε για δεύτερη φορά φέτος τη Ρόμα με 2-1, μετά τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο, νικώντας για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, για την 24η αγωνιστική της Serie A.

Περίπου ένα μήνα αφότου την απέκλεισε στους προημιτελικούς του Coppa Italia, η Κρεμονέζε πέταξε νέα «βόμβα» με τη Ρόμα, αυτή την φορά στη Serie A. Η ομάδα από την Κρεμόνα, στο προτελευταίο χρονικά ματς της 24ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος πανηγύρισε το 2 στα 2 με τους «Ρωμαίους», με το ίδιο, μάλιστα, σκορ (2-1).

Το συγκρότημα του Νταβίντε Μπαλαρντίνι μετά από 23 αγώνες στη Serie A (9 ισοπαλίες και 14 ήττες) πέτυχε την πρώτη εφετινή του νίκη στο πρωτάθλημα, παρ΄ όλα αυτά θα χρειαστεί κι άλλα… θαύματα για να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Διαβάστε επίσης: Χωρίς Χάμες αλλά και χωρίς…: Έκπληξη στην αποστολή του Ολυμπιακού

Μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Κρεμονέζε στο «Ολίμπικο» (1/02), στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, η Ρόμα ηττήθηκε ξανά από τη μέχρι πριν την έναρξη του ματς ουραγό της κατάταξης κι έμεινε εκτός τετράδας.

Στο 46ο λεπτό της αναμέτρησης ο διαιτητής Πιτσινίνι απέβαλλε με κόκκινη κάρτα τον τεχνικό των «τζιαλορόσι», Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα.

Η Κρεμονέζε προηγήθηκε με τον Τσατζού στο 17ο λεπτό με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τους Ρωμαίους να δυσκολεύονται πολύ να απαντήσουν αλλά τελικά να βρίσκουν το γκολ της ισοφάρισης με τον Σπινατσόλα στο 71ο λεπτό.

Το τελικό 21 διαμόρφωσε ο Τσόφανι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 82′, για να χαρίσει στην ομάδα του την πρώτη της νίκη στη φετινή Serie A, ξεκολλώντας από τον πάτο της βαθμολογίας μετά από πολλούς μήνες.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Σάββατο 25/02

Έμπολι-Νάπολι 0-2
Λέτσε-Σασουόλο 0-1

Κυριακή 26/02

Μπολόνια-Ίντερ 1-0
Σαλερνιτάνα-Μόντσα 3-0
Ουντινέζε-Σπέτσια 2-2
Μίλαν-Αταλάντα 1-0

Δευτέρα 27/02

Βερόνα-Φιορεντίνα 0-3
Λάτσιο-Σαμπντόρια 1-0

Τρίτη 28/02

Κρεμονέζε-Ρόμα 2-1
Γιουβέντους-Τορίνο (21:45)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ