Αρνητικό σερί για Αταλάντα, χάνει επαφή με την 4η θέση (vid)

Αρνητικό σερί για Αταλάντα, χάνει επαφή με την 4η θέση (vid)

Η Αταλάντα κόλλησε στο 0-0 με την Ουντινέζε, αγνοεί τη νίκη για τρίτη σερί αγωνιστική και βλέπει την προνομιούχο 4η θέση να ξεμακραίνει. Νίκη για την Μόντσα κόντρα στην αδιάφορη Έμπολι.

Η Αταλάντα υποδέχτηκε την Ουντινέζε στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Serie A, με τους Μπεργκαμάσκι να συνεχίζουν να μην μπορούν να βρουν ρυθμό…

Μετά τις ήττες από Λέτσε και Νάπολι, ήρθε τρίτο σερί ματς χωρίς ήττα, με την Ουντινέζε να φεύγει από το Μπέργκαμο με τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το 0-0 που απέσπασε. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα είχαν τις πιο σημαντικές στιγμές στο ματς με τους Λόβριτς (17’),  Μπέτο (28’) και Τοβάν (75’) να μην μπορούν να παραβιάσουν την εστία του Μούσο.

Κάπως έτσι η Αταλάντα βρίσκεται στους 42 βαθμούς και την 6η θέση, στο -2 από την 5ης Ρόμα και στο -5 από την 4η Μίλαν που έχουν αμφότερες ένα ματς λιγότερο, με τους Μιλανέζους να δοκιμάζονται εκτός έδρας στη Φλωρεντία κόντρα στην τοπική Φιορεντίνα.

Διαβάστε επίσης: Το unfair της Μακάμπι: Δεν δίνουν το γήπεδο στον Ολυμπιακό να προπονηθεί

Από την άλλη στις νίκες επέστρεψε η Μόντσα μετά από δύο σερί ήττες, αφού επικράτησε εντός έδρας της Έμπολι με 2-1. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Κιουρία στο 20’, με τον Μαρίν να απαντά για τους φιλοξενούμενους και να κάνει το 1-1 στο 52’.

Τελικά η ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατάφερε να παρει τους τρεις βαθμούς και να ανέβει στην 9η θέση όταν στο 67’ ο Ίτσο μετέτρεψε σε γκολ την ενέργεια του Καπράρι για το τελικό 2-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ