Κοντά σε θρυλικό επίτευγμα το «πολυβόλο» της Νάπολι! (vid)

Κοντά σε θρυλικό επίτευγμα το «πολυβόλο» της Νάπολι! (vid)

Ο Βίκτορ Οσιμέν κάνει την χρονιά της καριέρας του στη Νάπολι και ετοιμάζεται να κατακτήσει μια σπάνια κορυφή της Serie A.

Η Νάπολι μετά από δεκαετίες ζει μεγάλες στιγμές. Στον ιταλικό νότο, το Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ετοιμάζεται για μεγαλεία, μιας και οι παρτενοπέι βαδίζουν με μαθηματική ακρίβεια στην κατάκτηση του πρώτου τους πρωταθλήματος, μετά το μακρινό 1990.

Και μπορεί τα βλέμματα πρώτα να στρέφονται στον υπέροχο Κβίτσα Κβαρατσκέλια και το πολύ ελκυστικό τρόπο παιχνιδιού του, αλλά ο παίκτης που κατ’ εξοχήν κάνει τα πράγματα να συμβαίνουν, είναι άλλος.

Διαβατέ επίσης: Ανατριχιαστικό βίντεο: Οι δίδυμες αδελφές και η ξαδέλφη τους λίγα λεπτά πριν την τραγωδία

Πρόκειται για τον στράικερ της ομάδας του Σπαλέτι, Βίκτορ Οσιμέν. Ο 24χρονος Νιγηριανός έχει πετύχει ήδη 19 γκολ σε 21 ματς του ιταλικού πρωταθλήματος (ακολουθεί βίντεο με όλα τα φετινά του γκολ), στην καλύτερη από τις τρεις σεζόν του που βρίσκεται στην Ιταλία και τη Νάπολι.

Με τους ρυθμούς σκοραρίσματος που έχει ο άλλοτε παίκτης των Βόλφσμπουργκ και Λιλ, βρίσκεται πολύ κοντά σε μια ιστορική ατομική διάκριση. Στα τρία χρόνια παρουσίας του στα γήπεδα της Ιταλίας, έχει καταφέρει να σκοράρει συνολικά 43 γκολ σε 73 συμμετοχές.

Του λείπουν λοιπόν μόλις τέσσερα για να ξεπεράσει τον θρυλικό φορ της Μίλαν, Ζορζ Γουεά και να γίνει ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα γκολ στην Serie A, με τον Λιβεριανό σταρ των 90ς να έχει 46, αλλά σε 116 συμμετοχές.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, με τους ρυθμούς που δημιουργεί φάσεις η Νάπολι και αν ο Οσιμέν παραμείνει υγιής είναι θέμα… μερικών αγωνιστικών για να αλλάξει κάτοχο αυτό το σπάνιο ρεκόρ.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ