Νάπολι – Αταλάντα 2-0: Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι «παρτενοπέι»

Νάπολι – Αταλάντα 2-0: Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι «παρτενοπέι»

Χάρη στις «ζωγραφιές» των Κβαρατσκέλια και Ραχμάνι η Νάπολι επικράτησε με 2-0 εντός εδρας της Αταλάντα, συνεχίζοντας έτσι την ξέφρενη πορεία της προς το σκουντέτο.

Περιμένει την στέψη η Νάπολι…

Το σύνολο του Λουτσιάνο Σπαλέτι υπέταξε αυτή την φορά την Αταλάντα με 2-0, πετυχαίνοντας έτσι την νίκη Νο22 τη φετινή σεζόν, διατηρώντας την διαφορά ασφαλείας (+18) από τους διώκτες της.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Με Χάμες Ροντρίγκες κόντρα στην ΑΕΚ!

Γκολάρες από Κβαρατσκέλια και Ραχμάνι.

Ο Γεωργιανός μάγος πήρε την μπάλα στην περιοχή στο 60ό λεπτό και με πανέμορφες προσποιήσεις άδειασε τρεις αμυνόμενους και βρήκε χώρο για να σουτάρει και να γράψει το 1-0.

Η κεφαλιά του Αμίρ Ραχμάνι στο 77′ «κλείδωσε» την επικράτηση της Νάπολι, η οποία πλέον μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι κόντρα στην Άιντραχτ την Τετάρτη (15/3).

ΝΑΠΟΛΙ: Γκολίνι, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Κιμ (76’ Ζέσους), Ολιβέρα, Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι (66’ Εντομπελέ), Πολιτάνο (66’ Ελμάς), Κβαρατσχέλια (85’ Τζέρμπιν), Οσιμέν (85’ Σιμεόνε)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Τολόι (89’ Λούκμαν), Ντζιμσίτι (44’ Ντεμιράλ), Σκαλβίνι, Μέλε (69’ Τζαπακόστα), Ντε Ρόουν, Έντερσον, Ρουτζέρι, Πάσαλιτς (68’ Μπογκά), Χέιλουντ (46’ Μουριέλ), Σαπάτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ