Μίλαν – Έμπολι 0-0: Ανώμαλη προσγείωση…

Μίλαν – Έμπολι 0-0: Ανώμαλη προσγείωση…

Λίγες μέρες μετά την τεσσάρα στη Νάπολι, η Μίλαν θύμισε τον κακό φετινό της εαυτό και έμεινε στο 0-0 με την Έμπολι.

Από το εμφατικό 4-0 της περασμένης Κυριακής (2/4) στο «Diego Maradona», στο… 0-0 κόντρα στην Έμπολι στο «Giuseppe Meazza», η Μίλαν βίωσε ένα «σκωτσέζικο ντους» μέσα σε πέντε μέρες, χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά της να σταθεροποιηθεί στην προνομιούχο τετράδα της Serie A, που οδηγεί στο επόμενο Champions League.

Στο τρίτο χρονικά παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής οι «ροσονέρι» έχασαν μισό… τσουβάλι γκολ, είχαν δοκάρι με τον Φλορέντσι στο 70′ και είδαν το VAR να τους ακυρώνει γκολ του Ολιβιέ Ζιρού στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, λόγω χεριού.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπέικον απέτυχε ξανά… (vids)

Το τελικό 0-0 κράτησε τη Μίλαν στην 3η θέση, αλλά προσφέρει την ευκαιρία στη Ρόμα να τον προσπεράσει εάν νικήσει το Σάββατο (8/4) στο Τορίνο, την ώρα που η Έμπολι έφυγε αλώβητη για δεύτερη φορά φέτος απ’ το Μιλάνο μετά το μεγάλο «διπλό» που είχε πάρει τον Ιανουάριο (1-0) απέναντι στην Ίντερ.

Mίλαν: Μενιάν, Τομόρι, Ερναντέζ, Τιό, Καλάμπρια(62’ Φλορέντσι), Τονάλι, Μπενασέρ(62’ Ντίαθ), Σαλεμάκερς(85’ Ντε Κατελάρε), Ρέμπιτς(70’ Λεάο), Πομπέγκα, Οριγκί(69΄ Οριγκί)

Εμπολι: Περισάν, Εμπουεχί, Ντε Βίντερ, Λουπέρτο, Παρίζι, Μπαντινέλι(64’ Γκράσι), Φατσίνι, Μαρίν(78’ Κακάτσε), Μπαλντάντζι(78’ Χάας), Πίκολι(88’ Σατριάνο), Καπούτο(65’ Καμπιάγκι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ