Νάπολι – Βερόνα 0-0: «Κόλλησαν» στο μηδέν οι «παρτενοπέι»

Νάπολι – Βερόνα 0-0: «Κόλλησαν» στο μηδέν οι «παρτενοπέι»

Ισόπαλες δίχως τέρματα (0-0) έμειναν Νάπολι και Βερόνα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα».

Απώλεια βαθμών είχε η Νάπολι στην αναμέτρηση της με τη Βερόνα, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Serie A, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).

Οι «παρτενοπέι» φυσικά δεν κινδυνεύουν σε ό,τι έχει να κάνει με την κατάκτηση του πρωταθλήματος αφού διατηρούν μια καλή διαφορά από τη δεύτερη Λάτσιο, όντας στο +14 με 75 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στη ζώνη του υποβιβασμού με 23 πόντους.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι ήταν η απόλυτη κυρίαρχος έχοντας την πλήρη κατοχή, χωρίς όμως να μπορέσει να δημιουργήσει πολλές φάσεις στην εστία της αντιπάλου της. Στο δεύτερο μέρος η κατοχή παρέμεινε στη Νάπολι που μπόρεσε να κάνει περισσότερα πράγματα, όμως εν τέλει δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Νάπολι: Μερέτ, Ζεσούς, Ολιβέρα, Ντι Λορέντζο, Ντέμε (64’ Ζιελίνσκι), Κιμ, Ανγκισά, Ελμάς (73’ Λομπότκα), Πολιτάνο (84’ Ζεντάντκα), Λοσάνο (64’ Κβαρατσκέλια), Ραζπαντόρι (73’ Οσιμέν).

Βερόνα: Μοντιπό, Φαραόνι (70’ Τερατσιάνο), Τσεκερίνι (65’ Κόπολα), Νταβίντοβιτς Ντεπάολι, Χίεν, Ντούντα (70’ Βέρντι), Ταμέζ, Άμπιλντγκααρντ, Λαζάνια (87’ Ενγκόγκ), Γκάιτς (65’ Τζούριτς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ