Μίλαν – Λέτσε 2-0: Ζωντανή στο κυνήγι του Champions League με φοβερό Λεάο

Μίλαν – Λέτσε 2-0: Ζωντανή στο κυνήγι του Champions League με φοβερό Λεάο

Έχοντας σε τρομερή κατάσταση τον Ραφαέλ Λεάο η Μίλαν επικράτησε της Λέτσε με σκορ 2-0 και διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της για το εισιτήριο του Champions League.

Με… κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκριση επί της Νάπολι στους ημιτελικούς του Champions League και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Πορτογάλο Λεάο, η Μίλαν επικράτησε με 2-0 της Λέτσε στο Σαν Σίρο κι «έπιασε» στην 4η θέση τη Ρόμα, η οποία, όμως, έχει ένα ματς λιγότερο (24/04 εκτός με Αταλάντα).

Με δύο γκολ του Λεάο οι «ροσονέρι» πέτυχαν μόλις την 2η νίκη τους στα τελευταία επτά ματς της Serie A και, πλέον, περιμένουν το αποτέλεσμα στο Μπέργκαμο για να δουν εάν θα παραμείνουν ισόβαθμοι με τους «Ρωμαίους» ή, θα «πέσουν» στην 5η θέση.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Τομόρι, Ερναντές, Καλουλού, Τιό (60’ Κίερ), Κρούνιτς, Μπραχίμ Ντίαθ (79’ Nτε Κετελάρ), Τονάλι (59’ Μπενασέρ), Λεάο (79’ Οριγκί), Ρέμπιτς, Μεσίας (59’ Σαλεμάκερς)

ΛΕΤΣΕ: Φαλκόνε, Γκεντρί (80’ Ρομανιόλι), Μπασιρότο, Ουμτιτί, Γκάλο, Μπλιν (76’ Χοάν Γκονθάλεθ), Χιούλμαντ, Μπαντά (80’ Μαλέχ), Ντι Φραντσέσκο (65’ Στρεφέτσα), Τσισέι (66’ Φούλκερλινγκ), Ουντέν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ