Αταλάντα – Ρόμα 3-1: Την «καθάρισε» και… βλέπει Ευρώπη

Αταλάντα – Ρόμα 3-1: Την «καθάρισε» και… βλέπει Ευρώπη

Η Αταλάντα επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-1 της Ρόμα και μπήκε ξανά σε τροχιά Ευρώπης.

Η Ρόμα πήγε στο Μπέργκαμο έχοντας την ψυχολογία στα ύψη μετά τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League. Παράλληλα, «έτρεχε» κι ένα σερί τριών νικών στο πρωτάθλημα έχοντας πιάσει τετράδα. Τίποτα από αυτά όμως δεν ήταν αρκετό κόντρα στην Αταλάντα, η οποία επικράτησε με 3-1 της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο και πλησίασε στους δύο βαθμούς από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο και στους τέσσερις από το «σεντόνι».

Η πρώτη φάση στο ματς άργησε να έρθει και ήταν για τη Ρόμα στο 32′, με τον Έιμπραχαμ να κάνει το πλασέ από κοντά και τον Τολόι να σώζει την ομάδα του. Επτά λεπτά αργότερα, η Αταλάντα πήρε προβάδισμα στην πρώτη δική της ευκαιρία όταν ο Σαπάτα έκανε το γύρισμα και ο Πάσαλιτς με τρομερό βολέ στην κίνηση έγραψε το 1-0.

Διαβάστε επίσης: Σλούκας: Είναι η σειρά του… (pics, vids)

Το ματς είχε καλό ρυθμό και στο 74′ ήρθε και το 2-0 όταν ο Πατρίσιο είπε όχι στην κεφαλιά του Παλομίνο, αλλά ο Τολόι πήρε το ριμπάουντ και με σουτ έκανε το 2-0. Στο 83′ η Ρόμα πίστεψε ότι ξαναμπήκε στο ματς όταν μείωσε με σουτ έξω από την περιοχή ο Πελεγκρίνι, αλλά με τη σέντρα η Αταλάντα πέτυχε τρίτο γκολ όταν ο Πατρίτσιο έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Κοουπμάινερς σε κενή εστία έκανε το 3-1. Η τελευταία ευκαιρία στο ματς ήταν ένα δοκάρι για τη Ρόμα σε εκτέλεση φάουλ του Πελεγκρίνι.

Αταλάντα: Σπορτιέλο, Τολόι, Ντζιμσίτι (73’ Παλομίνο), Τζαπακόστα, Σκαλβίνι, Μέλε (82’ Ντεμιράλ), Ντε Ρόουν, Πάσαλιτς (82’ Χέιλουντ), Κοουπμάινερς, Έντερσον (90+6’ Σοπί), Σαπάτα (90+6’ Μουριέλ)

Ρόμα: Πατρίσιο, Γιορέντε, Τσελίκ, Μαντσίνι (65’ Ντιμπάλα), Ιμπάνιεθ, Κριστάντε, Πελεγκρίνι, Ζαλέβσκι (64’ Σπινατσόλα), Μποβέ (64’ Μάτιτς), Έιμπραχαμ (81’ Μπελότι), Σολμπάκεν (64’ Ελ Σααραουί)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ