Αταλάντα – Γιουβέντους 0-2: Μια ανάσα από το Champions League οι «μπιανκονέρι»

Αταλάντα – Γιουβέντους 0-2: Μια ανάσα από το Champions League οι «μπιανκονέρι»

Ο 19χρονος Σάμουελ Ίλινγκ-Τζούνιορ συνδύασε το πρώτο επαγγελματικό του γκολ με τη νίκη της Γιουβέντους, με τους «μπιανκονέρι» να φεύγουν με το διπλό (2-0) από το Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα.

Το παρθενικό γκολ του 19χρονου Σάμουελ Άιλινγκ-Τζούνιορ με την πρώτη ομάδα της Γιουβέντους, χάρισε στους «Μπιανκονέρι» σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Αταλάντα με 2-0 και τους επέτρεψε να «αναρριχηθούν» στη δεύτερη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος.

Αφού γλίτωσε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο (δοκάρι ο Σκαλβίνι στο 25΄, μεγάλη ευκαιρία ο Πάσαλιτς στις καθυστερήσεις), η «γηραιά κυρία» πήρε προβάδισμα με το γκολ του νεαρού Αγγλου στο 56΄, «κλείδωσε» τη νίκη στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Βλάχοβιτς και εδραιώνεται στην πρώτη τετράδα.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτες καταστάσεις στη Λαμία: «Φουσκωτός» των γηπεδούχων έπιασε από τον λαιμό τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού! (vid)

Στον αντίποδα, η ομάδα του Μπέργκαμο -που είχε και δεύτερο δοκάρι στο 89΄ με τον Τζαπακόστα- γνώρισε την ήττα μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, μένει στην έκτη θέση και βλέπει τις ελπίδες της για έξοδο στο Champions League να εξανεμίζονται.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Τολόι, Ντζιμσίτι, Σκαλβίνι, Μάελε, Ζαπακόστα, Έντερσον (50′ Μπογκά, 65′ Σόπι), Ντε Ρουν, Πάσαλιτς (60′ Μουριέλ), Κουπμάινερς, Ζαπάτα

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντανίλο, Ρουγκάνι, Άλεξ Σάντρο, Κουαδράδο, Φατζιόλι (65′ Πογκμπά), Λοκατέλι, Ραμπιό, Άιλινγκ (82′ Κόστιτς), Ντι Μαρία (82′ Κιέζα), Μίλικ (65′ Βλάχοβιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ