«Στο στόχαστρο της Νάπολι και της Ίντερ ο Μαυροπάνος» (pic)

«Στο στόχαστρο της Νάπολι και της Ίντερ ο Μαυροπάνος» (pic)

Όπως αναφέρουν από την Ιταλία, ο Ντίνος Μαυροπάνος παρακολουθείται στενά από τις δύο μεγάλες ομάδες της Serie A.

Η σεζόν που έχει πραγματοποιήσει ο Ντίνος Μαυροπάνος με τη φανέλα της Στουτγκάρδης δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που συνεχίζουν να βολιδοσκοπούν την περίπτωση του Έλληνα αμυντικού.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σκίρα, δύο μεγάλες ιταλικές ομάδες παρακολουθούν στενά τα πεπραγμένα του 25χρονου στόπερ τους τελευταίους μήνες και δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτησή του.

Ο λόγος για την Ίντερ και τη Νάπολι οι οποίες ψάχνουν να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή. Οι μεν «νερατζούρι» θα χάσουν τον Μίλαν Σκρίνιαρ ο οποίος έχει συμφωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν από τον χειμώνα, ενώ οι δε «παρτενοπέι» βλέπουν πολλούς «μνηστήρες» κυρίως γύρω από τον Κιμ Μιν-Τζάε, αλλά και τον Αμίρ Ραχμάνι, όποτε θέλουν να είναι προετοιμασμένοι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαυροπάνος φαίνεται να παρακολουθείται και από την Άιντραχτ Φρανφκούρτης, ενώ όπως έχει αποκαλύψει το «Kicker» η ρήτρα που του έχει τοποθετήσει στο συμβόλαιο η Στουτγκάρδη ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ