Ουντινέζε – Λάτσιο 0-1: «Αγκαλιά» με το σεντόνι οι «αετοί»

Ουντινέζε – Λάτσιο 0-1: «Αγκαλιά» με το σεντόνι οι «αετοί»

Το γκολ του Τσίρο Ιμόμπιλε έδωσε τη νίκη στη Λάτσιο απέναντι στην Ουντινέζε με 1-0 και κράτησε τους «λατσιάλι» στην τρίτη θέση, που κρατούν στα χέρια τους την έξοδο στην τετράδα και στο επόμενο Champions League.

Η Λάτσιο εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Ίντερ και με τη νίκη της 1-0 στο Ούντινε ανέβηκε στην τρίτη θέση της Serie A, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος. Με πέναλτι του Τσίρο Ιμόμπιλε στο 61΄ οι «λατσιάλι» έφτασαν στην επικράτηση που τους ώθησε στους 68 βαθμούς, δύο περισσότερους από τους «νερατζούρι». Λίγο νωρίτερα, η Νάπολι είχε νικήσει 3-1 την Ίντερ στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» σε ματς με… μονόπλευρο ενδιαφέρον καθώς η γηπεδούχος έχει εξασφαλίσει τον τίτλο.

Η Ίντερ, φιναλίστ του Champions League θέλει να διασφαλίσει και μέσω πρωταθλήματος τη συμμετοχή της στη διοργάνωση των πρωταθλητών. Δεν κατάφερε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό αφού λίγο πριν από το τέλος ο Ντι Λορέντσο (85΄) και ο Γκαετάνο (καθυστερήσεις) σημείωσαν τα νικητήρια γκολ για τους γηπεδούχους.

Διαβάστε επίσης: Στην Αθήνα ο Κορδόν – Τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό

Από ένα βαθμό πήραν Λέτσε και Σπέτσια στο μεταξύ τους «μπαράζ» σωτηρίας (0-0)…στέλνοντας στη Serie B τη Κρεμονέζε. Έτσι η Σπέτσια έχει τώρα έναν βαθμό περισσότερο από τη Βερόνα, δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα η οικοδέσποινα του Μάρκο Μπαρόνι «ξέφυγε» τρεις βαθμούς από τους Βερονέζους του Μάρκο Τζαφαρόνι, την πρώτη ομάδα που βρίσκεται κάτω από τη διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού.

Σκεπτόμενες πάνω από όλα να μην «πληγωθούν», Λέτσε και Σπέτσια…προτίμησαν να μην χάσουν, σε ένα παιχνίδι που είχε μόνο δύο σουτ. Βασικός στην ενδεκάδα της Λέτσε ο Δημήτρης Νικολάου, αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ουντινέζε: Σιλβέστρι, Μαζίνα, Ουντότζι (71’ Ζεέχελααρ), Πέρες, Μπιγιόλ, Περέιρα, Αρσλάν (71’ Νεστορόβσκι), Γουάλας, Λόβριτς, Σάμαρντζιτς (87’ Τοβέν), Μπέτο

Λάτσιο: Προβεντέλ, Ρομανιόλι, Χισάι, Καζάλε, Βεσίνο, Αλμπέρτο, Άντερσον (46’ Πέδρο), Λατσάρι (75’ Μάρουσιτς), Τζακάνι (87’ Μπάσιτς), Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Ιμόμπιλε

Τα αποτελέσματα της 36ης αγωνιστικής

Σασουόλο – Μόντσα 1-2
Κρεμονέζε – Μπολόνια 1-5
Αταλάντα – Βερόνα 3-1
Μίλαν – Σαμπντόρια 5-1
Λέτσε – Σπέτσια 0-0
Τορίνο – Φιορεντίνα 1-1
Νάπολι – Ίντερ 3-1
Ουντινέζε – Λάτσιο 0-1
22/05 19:30 Ρόμα – Σαλερνιτάνα
22/05 21:45 Έμπολι – Γιουβέντους

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ