Ντε Λαουρέντις για Λουίς Ενρίκε: «Σπουδαίος προπονητής αλλά έχει το μυαλό του στην Premier League»

Ντε Λαουρέντις για Λουίς Ενρίκε: «Σπουδαίος προπονητής αλλά έχει το μυαλό του στην Premier League»

Ο διοικητικός ηγέτης των «παρτενοπέι» αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον Ισπανό τεχνικό που έχει το νου του αλλού...

Μπορεί η Νάπολι να θέλει εκείνος όμως δεν… Οι «παρτενοπέι» λοιπόν θα ψάξουν για τον αντικαταστάτη του Λουτσιάνο Σπαλέτι που θέλει να κάνει ένα διάλειμμα, και αναζητούν το νέο τους τεχνικό με τον Λουίς Ενρίκε να είναι εκ των υποψηφίων και μάλιστα βασικών, αλλά σύμφωνα με το διοικητικό ηγέτη των Ναπολιτάνων να έχει το νου του αλλού.

Διαβάστε επίσης: «Το γόνατο του Μπολ καταστράφηκε και φταίει ο πατέρας του»

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις συγκεκριμένα δήλωσε πως ο Ενρίκε είναι ένας πολύ καλός προπονητής που όμως φέρεται να έχει το νου του στην Premier League. Εκτός των άλλων πάντως, ο διοικητικός ηγέτης των «παρτενοπέι» τόνισε πως δε σκοπεύει να πουλήσει ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του Ντε Λαουρέντις:

«Αξιολογούμε διάφορους προπονητές, στους οποίους αρέσει να χρησιμοποιούν το 4-3-3, υπολογίζοντας στους φανταστικούς παίκτες που έχουμε και θέλουμε να κρατήσουμε.

Έχω εξετάσει δεκάδες προφίλ προπονητών που ταιριάζουν σε αυτά που θέλουμε και ψάχνουμε να βρούμε ποιος είναι ο καταλληλότερος για να συνεχίσουμε αυτό τον επιτυχημένο μας κύκλο.

Θέλω να έχω δίπλα μου τους φιλάθλους μας. Όταν γίνονται αλλαγές είναι λογικό να υπάρχουν αμφιβολίες, αλλά θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να βελτιωθούμε. Το πλεονέκτημά μου είναι ότι γνωρίζω από ποδόσφαιρο, ενώ ξέρω και πώς να είμαι σωστό επιχειρηματίας. Δεν παρασύρομαι από συναισθηματισμούς, παρότι είμαι συναισθηματικώς σαν άνθρωπος. Πρέπει να είμαι ορθολογικός, αλλά φυσικά, μπορεί να κάνω και λάθη».

Ο Λουίς Ενρίκε είναι ένας σπουδαίος προπονητής, τα πήγε πολύ καλά στην Μπαρτσελόνα, αλλά έχει στο μυαλό του την Premier League. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε να ανταγωνιστούμε ομάδες από πρωταθλήματα που είναι πιο δελεαστικά από το ιταλικό. Μπορώ να του πω ότι στην Αγγλία δεν έχει όμορφες θάλασσες, ούτε φαγητό σαν το δικό μας, αλλά πέρα από αυτά, υπάρχει το οικονομικό. Εκεί υπάρχουν πιο ελκυστικοί πόροι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ