Τορίνο – Ίντερ: 0-1: Φινάλε με νίκη για τους «νερατζούρι» (vid)

Τορίνο – Ίντερ: 0-1: Φινάλε με νίκη για τους «νερατζούρι» (vid)

Η Ίντερ επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική της Serie A της Τορίνο με 1-0 και πλέον ετοιμάζεται για τον τελικό του Champions League.

Νικηφόρα έκλεισε τη σεζόν στο πρωτάθλημα η Ίντερ του Σιμόνε Ιντσάγκι που επικράτησε της Τορίνο εκτός έδρας με 1-0 και τέρμα του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Περιστέρι – ΠΑΟΚ 71-65: Προβάδισμα τρίτης θέσης για την ομάδα του Σπανούλη

Με αυτή τη νίκη οι «νερατζούρι» είναι πλέον στη 2η θέση με 72 βαθμούς, με τη Λάτσιο να είναι στους 71 με ματς λιγότερο και έχουν εξασφαλισμένο εισιτήριο στους ομίλους του Champions League. Από την άλλη η Τορίνο τερμάτισε με 53 βαθμούς βρισκόμενη προς ώρας στην 9η θέση.

Στα του αγώνα η αναμέτρηση ήταν αρκετά ισορροπημένη για τις δυο ομάδες με τους «νερατζούρι» να σκοράρουν για το 1-0 με τον Μπρόζοβιτς στο 37′. Κατόπιν είχαν καλές στιγμές με τους Τζέκο (56′) και Γκαλιαρντίνι (59′). Στο 71′ ο Σανάμπρια έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει το ματς, με τον Τζέκο στο 80ο λεπτό να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι και να μην το «κλειδώνει» για τους «νερατζούρι».

Η Τορίνο κατόπιν προσπάθησε για την ισοφάριση με το 1-0 τελικώς να μένει και την ομάδα του Μιλάνου πλέον να στρέφει την προσοχή της στον τελικό του Champions League το Σάββατο (10/6, 22:00) κόντρα στην νταμπλούχο Μάντσεστερ Σίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ