Τέλος και επίσημα από τη Μίλαν ο Μαλντίνι

Τέλος και επίσημα από τη Μίλαν ο Μαλντίνι

Με μία σύντομη ανακοίνωση η Μίλαν επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Πάολο Μαλντίνι από τον σύλλογο, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για διαφωνίες με τη διοίκηση της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Παρελθόν με κάθε επισημότητα αποτελεί από τη Μίλαν ο Πάολο Μαλντίνι. Ύστερα από πέντε σεζόν στο πόστο του αθλητικού διευθυντή, ο θρύλος των «ροσονέρι» δεν θα συνεχίσει στον ιταλικό σύλλογο.

Ο Μαλντίνι συναντήθηκε τη Δευτέρα με τους διοικητικούς εκπροσώπους της ομάδας και υπήρξε έντονη διαφωνία σχετικά με τον σχεδιασμό και το πρότζεκτ για την επόμενη σεζόν, με αποτέλεσμα την απόλυση του 54χρονου Ιταλού πρώην αμυντικού. Επί ημερών του Μαλντίνι οι «ροσονέρι» επέστρεψαν στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου κατακτώντας το πρωτάθλημα τη σεζόν 2021-2022, όπως επίσης και μέχρι τα ημιτελικά του φετινού Champions League.

Διαβάστε επίσης: Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, το «εσωτερικό επιτελείο» υποστήριξης, ο ρόλος του Ιμπαγάσα και ο Φουστέρ

Ο σύλλογος επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Μαλντίνι με μια λιτή ανακοίνωση μόλις 67 λέξεων γράφοντας:

«Η Μίλαν ανακοινώνει πως ο ρόλος του Πάολο Μαλντίνι στην ομάδα ολοκληρώθηκε, από τις 5 Ιουνίου 2023. Τον ευχαριστούμε για τα χρόνια που υπηρέτησε τη θέση, συνεισφέροντας στην επιστροφή του συλλόγου στο Champions League και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2021/2022. Τα καθήκοντά του θα αναλάβει μια επιτροπή που θα δουλεύει στενά με τον προπονητή της ομάδας και θα αναφέρει στον Διευθύνον Σύμβουλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ