Η Γιουβέντους αποχωρεί από την ESL

Η Γιουβέντους αποχωρεί από την ESL

Με επιστολή της η Γιουβέντους γνωστοποίησε την αποχώρησή της από την ευρωπαϊκή Super League.

Η Γιουβέντους, όπως αναφέρουν κορυφαία ΜΜΕ στην Ισπανία, έκανε γνωστό με επιστολή της σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα την αποχώρησή της από την ευρωπαϊκή Super League, ξεκινώντας τις σχετικές διαδικασίες. Σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιευτεί, οι δύο μεγάλοι ισπανικοί σύλλογοι έλαβαν επιστολή από τη Γιουβέντους που ανακοινώνει την εγκατάλειψη του κοινού εγχειρήματος.

Μόνο η ισπανική τηλεοπτική εκπομπή «El Chiringuito», ανέφερε ότι η επιστολή είναι έτοιμη αλλά δεν έχει σταλεί ακόμα. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η Γιουβέντους μπορεί να εγκαταλείψει τους συνεργάτες της χωρίς να πληρώσει ρήτρες, αλλά η διαδικασία θα πάρει μερικές εβδομάδες για να ολοκληρωθεί.

Διαβάστε επίσης: Ισπανικός συναγερμός: Προτάσεις για Ιραόλα και Μπορδαλάς- Τι αποκάλυψε η Marca

Όπως είναι γνωστό σύντομα θα εκδοθεί και η ετυμηγορία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, το οποίο στο Λουξεμβούργο θα πρέπει να αποφασίσει για την κατηγορία κατά της FIFA και της UEFA για παράνομο μονοπώλιο. Μέχρι στιγμής, ο Έλληνας γενικός εισαγγελέας του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Αθανάσιος Ράντος που κλήθηκε να δώσει μια μη δεσμευτική γνώμη για το θέμα έχει εκφράσει μια αρκετά ισχυρή άποψη υπέρ της UEFA και του ευρωπαϊκού αθλητικού μοντέλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ